Οι πιο ξεκαρδιστικές χριστουγεννιάτικες εικόνες για τα Χριστούγεννα του 2020

Το παλιό έτος μας αποχαιρετά και το 2024 πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά. Ας το υποδεχτούμε λοιπόν με γέλια και χαρές. Στο σημερινό άρθρο αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τις πιο ξεκαρδιστικές εικόνες

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, το σημερινό άρθρο έχει λίγο από μελομακάρονα και πολύ από Χριστούγεννα! Μην φάτε ή μην πιείτε τίποτα για όσο το διαβάζετε, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος…να πνιγείτε από τα γέλια! Διαβάστε παρακάτω: 

Φανταστείτε να είσαι όλη την νύχτα μπροστά από ένα έλκηθρο και να το τραβάς, για να παραδώσει ο Άγιος Βασίλης τα δώρα σε όλο τον κόσμο! Ε μερικές φορές ξεχνιέσαι και μπορεί να υπάρξουν και…ατυχήματα!

αστείες χριστουγεννιάτικες εικόνες με ταράνδους

Όχι ότι όλη την υπόλοιπη χρονιά κάνουμε δίαιτα αλλά τα Χριστούγεννα το παρατραβάμε με το φαγητό! Έχουμε τις Γιορτές σαν δικαιολογίες και οι λιχουδιές είναι πολλές γύρω μας. Και σίγουρα κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί στα μελομακάρονα.

Κι αν κάποια στιγμή φας και 50 μελομακάρονα και σε πονέσει η κοιλιά σου, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι τα μελομακάρονα η αιτία!

αστείες χριστουγεννιάτικες εικόνες με μελομακάρονα

Ο ένας μπαίνει από την καμινάδα, ο άλλος βγαίνει. Κι όπως είχαν πει και τα Ημισκούμπρια μερικά χρόνια πριν “Έρχεται ο ΑΗ-Β όμως έχει άδεια όλα τα σακιά, μπαίνει απ’την καμινάδα και σουφρώνει τα ασημικά…” .

αστείες χριστουγεννιάτικες εικόνες με τον Άγιο Βασίλη

Αν έχεις σκύλο ή γάτα ξέρεις ότι τα Χριστούγεννα δεν είναι τόσο εύκολα όσο για άλλους. Οι φίλοι σου διακοσμούν το σπίτι σου με κάθε λογής χριστουγεννιάτικο στολίδι κι εσύ φοβάσαι μέχρι και λούτρινα αρκουδάκια να διακοσμήσεις. Τα αγαπημένα μας ζωάκια έχουν μία αδυναμία στο δέντρο.

Μπορεί να το ρίξουν κάτω, μπορεί να φάνε τις χριστουγεννιάτικες μπάλες ή μπορεί να φάνε οτιδήποτε άλλο χριστουγεννιάτικο έχεις στολίσει και να αφήσουν τα τελειώματα γύρω από το δέντρο για…επιπλέον διακόσμηση. Και πως να τα μαλώσεις όταν σε κοιτούν με τέτοιο ύφος;

αστείες χριστουγεννιάτικες εικόνες με σκύλο

Είναι πρωί,και όμως πολλοί από εμάς προσπαθούμε ακόμη να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και την ευγένειά μας. Αυτό κι αν είναι χριστουγεννιάτικο θαύμα!

αστείες χριστουγεννιάτικες εικόνες

Η αλήθεια είναι πως τα πρόστιμα έχουν στοιχειώσει τα όνειρα των περισσότερων Ελλήνων. Ακόμη κι αν τηρείς τους κανόνες κατά γράμμα, όσο να πεις έναν φόβο τον έχεις. Προσοχή λοιπόν με τα φωτάκια που επιλέγετε, κυκλοφορούν και καρδιοπάθειες!

αστείες χριστουγεννιάτικες εικόνες με την καραντίνα

Τα παιδιά έχουν χάσει την μαγεία των Χριστουγέννων και ο αγαπημένος μας Αρκάς δε θα μπορούσε να μην το διακωμωδήσει!

αστείες χριστουγεννιάτικες εικόνες από τον Αρκά

Σαν τα ελληνικά τραπέζια με την παραδοσιακή ελληνική οικογένεια δεν έχει! Γέλια, τραγούδια, χαρές, φωνές, ξύλο, ιπτάμενες μπριζόλες στον αέρα και…ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

αστείες χριστουγεννιάτικες εικόνες με την καραντίνα

Όσο κι αν τσακωνόμαστε πάντως, στην Ελλάδα δεν μπορούμε μακριά από τις οικογένειές μας. Αφήστε μας να φάμε μαζί τους κι ας μην μιλιόμαστε για κάνα μήνα μετά τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

αστείες χριστουγεννιάτικες εικόνες με την καραντίνα

Πως να κρυφτείς απ’τα παιδιά; Έτσι κι αλλιώς, τα ξέρουν όλα!

αστείες χριστουγεννιάτικες εικόνες με τον Άγιο Βασίλη

Photo via: mototriti.gr

Μερικές φορές μανούλες να ακούτε τα παιδιά σας, γιατί βλέπουμε να…αναβοσβήνει σε λίγο με αυτά τα ψεύτικα λαμπάκια που πάμε και ψωνίζουμε!

αστείες χριστουγεννιάτικες εικόνες

Ποιος σας είπε ότι ο Άγιος Βασίλης και η Βασίλενα, είναι ένα χαρούμενο ζευγάρι που τρέχει συνεχώς στα χιονισμένα…βουνά του βόρειου Πόλου; Έχουν κι αυτοί τα προβλήματά τους…

αστείες χριστουγεννιάτικες εικόνες με τον Άγιο Βασίλη

Και ποιος δεν είχε σαν παιδί αυτά τα λαμπάκια στο δέντρο που έπαιζαν και μουσική; Ήταν πραγματικά η πιο ευχάριστη παιδική μας ανάμνηση. Και το μεγαλύτερο σπάσιμο νεύρων για τους γονείς μας!

αστείες χριστουγεννιάτικες εικόνες

Ένας μύθος καταρρέει…Αγαπημένος και ξεκαρδιστικός Αρκάς!

αστείες χριστουγεννιάτικες εικόνες με τον Άγιο Βασίλη από τον Αρκά

Κι όπως αναφέραμε και πιο πάνω τα ζώα στο σπίτι μας κάνουν τη ζωή δύσκολη κάθε Χριστούγεννα! Ήθελες να ρίξεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο κάτω; Ε θα στολίσω εσένα! Τώρα που το σκέφτομαι, μη μου βάζετε ιδέες για τις 3 γάτες του σπιτιού μου. Δε θα φταίω εγώ για ό,τι γίνει!

αστείες χριστουγεννιάτικες εικόνες με γάτες

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη.

Photo cover via: es.123rf.com

Close