Αστείο video : Ένα κοπάδι αγελάδων είδε για πρώτη φορά χελώνες - Θα κλάψετε από τα γέλια

Αστείο video : Ένα κοπάδι αγελάδων είδε για πρώτη φορά χελώνες – Θα κλάψετε από τα γέλια με την ανίδρασή τους.

Πολλές φορές τα ζώα μας έχουν κάνει να χαμογελασουμε. Είτε είναι κατοικίδια είτε όχι, κι αυτά έχουν μερικές αντιδράσεις οι οποίες είναι ξεκαρδιστικές. Το γεγονός ότι δεν μπορείς να καταλάβεις τι σκέφτονται, είναι ακόμη ένας λόγος που οι αντιδράσεις τους, είναι πιο αστείες από ότι των ανθρώπων!

Ζώα που φαίνεται να εκμεταλλεύονται κανονικά τους “γονείς” τους, όταν μιλάμε για γάτες, σκύλους ή άλλα κατοικίδια. Άγρια ζώα, που πάνω σε μια πάλη, φαίνεται πως το θύμα ήταν πιο έξυπνο από τον θύτη. Γενικότερα τα ζώα, νιώθουν φόβο, πόνο και όπως κι εμείς έτσι και αυτά, φοβούνται πολλές φορές το δικό τους άγνωστο.

Δείτε ακόμα Οι 10 στιγμές στην τηλεόραση που μας έκαναν να θέλουμε να την κλείσουμε! Για γέλια και για…κλάματα!

Θα κλάψετε με το παρακάτω αστείο video

Φαίνεται πως το συγκεκριμένο βίντεο που θα δούμε παρακάτω και μας έκανε να γελάσουμε μέχρι δακρύων, ασχολείται ακριβώς με αυτό το ζήτημα. Τον φόβο του συγκεκριμένου κοπαδιού, προς την…άγνωστη χελώνα! Δείτε παρακάτω:

Το βίντεο, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2017. Όμως τους τελευταίους μήνες έγινε και πάλι viral. Άλλωστε, τέτοια βίντεο έρχονται και φεύγουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο διαδίκτυο. Φαίνεται λοιπόν πως ο βοσκός των αγελάδων, μια συνηθισμένη μέρα ήρθε αντιμέτωπος με μια ξεκαρδιστική εικόνα.

Μια χελώνα βρέθηκε στο χωράφι που αγελάδες βοσκούσαν. Κι ενώ κανείς θα περίμενε ότι αυτές οι μεγάλες αγελάδες, δεν έχουν σε τίποτα να φοβηθούν μια μικρή χελώνα, φαίνεται πως την φοβήθηκαν και μάλιστα πολύ.

Αφού την είδαν στο έδαφος, ξεκίνησαν να την μυρίζουν και να την επεξεργάζονται, για να δουν αν αυτό που βλέπουν…τρώγεται; Ίσως. Ή μπορεί για να καταφέρουν να καταλάβουν αν είναι πέτρα ή ζώο. Το θέμα είναι, ότι η καημένη η χελώνα δεν κουνιόταν καν. Πιθανότατα φοβόταν περισσότερο.

Δείτε ακόμα Ένα ξεκαρδιστικό γεγονός στο ΑΠΘ: Τα σκονάκια των φοιτητών έγιναν…διακοσμητικά χώρου!

Οι αγελάδες λοιπόν, την πλησίαζαν ξανά και ξανά μέχρι που η καημένη η χελώνα έκανε το λάθος, να κουνήσει λίγο τα πόδια της. Για να ξεπιαστεί βρε αδερφέ. Οι αντίδραση του κοπαδιού ήταν τόσο ξεκαρδιστική που ο βοσκός τους, πρέπει να είχε μια πολύ όμορφη μέρα, όταν διαδραματίστηκε το γεγονός.

Δείτε το viral video παρακάτω:

Ποιος να το περίμενε, ότι το μόνο που χρειάζεται για να συναιτήσεις μια…αγελάδα, είναι μια χελώνα σε ένα χωράφι! Μπορεί ο βοσκός να πέρασε καλά, οι αγελάδες και η χελώνα όμως, μάλλον τρόμαξαν πολύ! Ελπίζουμε μέχρι σήμερα οι γλυκές αγελάδες, να έχουν μάθει ότι οι χελώνες δεν αποτελούν κίνδυνο.

Δείτε ακόμα Ανέκδοτο: Ένας τύπος με ένα γύπα σε ένα μπαρ

Cover photo via: Youtube

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close