“Αστέρι της Βηθλεέμ”: Μαγευτικές φωτογραφίες του πιο σπάνιου αστρονομικού φαινομένου

“Αστέρι της Βηθλεέμ”: Δείτε Μαγευτικές φωτογραφίες του πιο σπάνιου αστρονομικού φαινομένου

Ένα σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο αντικρίσαμε στον ουρανό χθές το βράδυ και το θέαμα ήταν απλά μαγευτικό. Τετρακόσια χρόνια μετά, Κρόνος και Δίας συναντήθηκαν δημιουργώντας ξανά το μοναδικό “Αστέρι της Βηθλεέμ”.

Το αστέρι του Χριστού, το μεγαλύτερο αστέρι του κόσμου βρισκόταν στον ουρανό το περασμένο βράδυ, μετά την τελευταία εμφάνισή του το 1623. Οι επιστήμονες το ονόμασαν “Μεγάλη σύζευξη”, ενώ αναμένουν να ξανασυμβεί το ίδιο φαινόμενο το 2080.

Δείτε επίσης Χριστούγεννα με lockdown: Με ποιο μήνυμα θα γίνονται οι μετακινήσεις- Αναμονή για νέα μέτρα;

Όλος ο κόσμος κοίταξε χθες ουρανό, και έγινε μάρτυρας αυτού του αστρονομικού φαινομένου που πραγματικά σου κόβει την ανάσα. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δείχνουν την ομορφιά της συνάντησης αυτής των δύο πλανητών, και φυσικά δεν μπορούμε να μην τις απολαύσουμε.

“Αστέρι της Βηθλεέμ”: Μαγευτικές φωτογραφίες του πιο σπάνιου αστρονομικού φαινομένου “Αστέρι της Βηθλεέμ”: Μαγευτικές φωτογραφίες του πιο σπάνιου αστρονομικού φαινομένου “Αστέρι της Βηθλεέμ”: Μαγευτικές φωτογραφίες του πιο σπάνιου αστρονομικού φαινομένου “Αστέρι της Βηθλεέμ”: Μαγευτικές φωτογραφίες του πιο σπάνιου αστρονομικού φαινομένου

Το twitter όπως ήταν αναμενόμενο πήρε φωτιά, και οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν μιλάνε καθαρά για ένα ακόμη θαύμα της φύσης. Το Αστέρι της Βηθλεέμ όπως φαίνεται υπήρξε, και είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό και μαγευτικό από αυτό που φανταζόμασταν.

Close