Χρονοταξιδιώτης TikToker προέβλεψε πως θα πεθάνει η Ελισάβετ το 2022

Και όμως χρήστης του TikTok, που ισχυριζόταν πως είναι χρονοταξιδιώτης και ήρθε από το 2082 έκανε βίντεο με διάφορες ακραίες προβλέψεις και έδωσε και ημερομηνία θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ . Δείτε στο βίντεο τί άλλες προβλέψεις έκανε.

Ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ έχει προκαλέσει θρήνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα αφιερώματα από sites δε σταματούν τις τελευταίες ώρες. Ποια θα είναι η επόμενη μέρα της διαδοχής; Πότε θα γίνει κηδεία; Ποια ήταν στην πραγματικότητα η Βασίλισσα Ελισάβετ; Η κατάσταση της υγείας της είχε χειροτερεύσει τις τελευταίες ημέρες και οι προσωπικοί γιατροί της περίμεναν το αναπόφευκτο. Το αναπόφευκτο που είχε προβλέψει ένας τύπος, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι ταξιδιώτης στον χρόνο.

Συγκεκριμένα ισχυρίζεται ότι επέστρεψε από το 2082 και τον περασμένο Απρίλιο είχε δηλώσει πως η Βασίλισσα Ελισάβετ θα φύγει από τη ζωή το 2022. Μάλιστα είχε αναφέρει πως θα πέθαινε στις 4 Οκτωβρίου του 2022, πέφτοντας έξω μόλις 26 ημέρες αναφορικά με την ημερομηνία.

Δείτε επίσης  : Σοκάρει ο Πρίγκιπας Χάρι: Η δήλωση που αναστάτωσε το Παλάτι

Χρονοταξιδιώτης TikToker προέβλεψε πως θα πεθάνει η Ελισάβετ το 2022

Ο συγκεκριμένος τύπος είναι δημοφιλής στο TikTok σύμφωνα με το ratpack.gr και συχνά πυκνά δηλώνει ότι επέστρεψε από το μέλλον και αποκαλύπτει γεγονότα που θα συμβούν. Όπως για παράδειγμα πως στα επόμενα 4 χρόνια η Τότεναμ θα κατακτήσει κάποιον τίτλο και το Big Ben θα καταρρεύσει μέσα στο 2023.

Close