Δεν υπάρχει :  Γαμπρός πήγε στο γάμο του μέσα σε φέρετρο

Μπλακ χιούμορ την ημέρα του γάμου του έκανε  γαμπρός που εμφανίστηκε στη μέλλουσα γυναίκα με τον πιο μακάβριο τρόπο. 

Ένας νιόπαντρος δέχτηκε επικρίσεις επειδή έφτασε στον ίδιο του τον γάμο μέσα σε ένα φέρετρο που το μετέφεραν οι καλύτεροι φίλοι του.

Το μακάβριο κόλπο βιντεοσκοπήθηκε από έναν παρευρισκόμενο στο γάμο πριν αναρτηθεί στο TikTok, όπου έγινε γρήγορα viral και ο γαμπρός συγκέντρωσε εκτεταμένες αντιδράσεις.

Δείτε επίσης : Αυτοπυροβολήθηκε στη σκηνή η Μαρία Κωνσταντάκη

@tobz88 Tell me you’re dramatic without telling me you’re dramatic. #wedding #walkingdowntheaisle #areyoukiddingme #getthefucouttahere #tildeathdouspart ♬ Rest In Peace – Dorothy

Αυτό είναι κηδεία; Όχι, έτσι αποφάσισε ο φίλος μου να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας”, έγραψε ο χρήστης @tobz88 στη λεζάντα του κλιπ, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 8 εκατομμύρια προβολές.

Τα πλάνα δείχνουν μια νεκροφόρα να πλησιάζει στον υπαίθριο γάμο πριν το φέρετρο σηκωθεί από το πορτ μπαγκάζ από έξι παρευρισκόμενους. Άλλοι καλεσμένοι εμφανίζονται μπερδεμένοι από την εμφάνιση του κουτιού, πιστεύοντας ότι μέσα σε αυτό μπορεί να κρύβεται ένα πτώμα.

Ωστόσο, στη συνέχεια έμειναν άναυδοι όταν ο γαμπρός πετάχτηκε έξω από το φέρετρο αφού αυτό τοποθετήθηκε κοντά στον αυτοσχέδιο βωμό.

Δείτε επίσης : Μην σου τύχει : Μπέρδεψε το κολλύριο για τα μάτια με σούπερ κόλλα

“Πες μου ότι είσαι δραματικός χωρίς να μου πεις ότι είσαι δραματικός”, έγραψε ακόμη ο TikToker για τον γαμπρό, ο οποίος δεν έχει κατονομαστεί δημόσια.

Οι αντιδράσεις στο TikTok

Οι τηλεθεατές δεν εντυπωσιάστηκαν καθόλου από το κόλπο σύμφωνα με το paopantou.gr, το οποίο χαρακτηρίστηκε από έναν ως “ασεβές”.

“Θα ακύρωνα κυριολεκτικά αυτόν τον γάμο”, δήλωσε ένας δεύτερος μειοδότης, πριν ένας άλλος σχολιάσει λέγοντας ότι ήταν σίγουρα λόγος για διαζύγιο.

Εν τω μεταξύ, άλλοι σημείωσαν ότι οι παρευρισκόμενοι που μετέφεραν το φέρετρο έδειχναν να “ντρέπονται” που βρίσκονταν εκεί. Ένας επιπλέον επικριτής υποστήριξε ότι το φέρετρο θα μπορούσε να λειτουργήσει ως σκηνικό σε έναν πιο γοτθικό γάμο, αλλά έμοιαζε περίεργα παράταιρο στην κατά τα άλλα συνηθισμένη υπαίθρια τελετή.

Δείτε επίσης : 11 φωτογραφίες με τα πιο περίεργα λαχανικά του κόσμου

Δεν είναι σαφές πώς αντέδρασε η νύφη στο κόλπο του μέλλοντα συζύγου της ή αν έπαιξε κάποιο ρόλο στη διαδικασία σχεδιασμού.

Ωστόσο, ορισμένοι εικάζουν ότι ο γαμπρός έστησε την αγαπημένη του, γεγονός που θα την άφηνε έξαλλη τη μεγάλη της μέρα.

“Πρέπει να δω τη νύφη”, κατέληξε ξεκαρδιστικά ένας τηλεθεατής, “γιατί αν δεν είναι 3x τόσο δραματική όσο εκείνος, τότε δεν θέλω τίποτα απ’ όλα αυτά”!

Διαβάστε όλα τα περίεργα στο Daddy-Cool.gr

 

Close