Διαλέξτε μια πόρτα και δείτε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον

Το test το έχουν κάνει πολύ άνθρωποι και όλοι όσοι το έχουν κάνει έχουν ενθουσιαστεί. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε λοιπόν είναι να ρίξετε μια ματιά στις πόρτες, και στη συνέχεια,να δείτε τι δείχνει το κάθε μονοπάτι που διαλέξατε. Η διαδρομή που θα επιλέξετε μπορεί να αποκαλύψει πολλά για το δυναμικό μέλλον σας. Τα αποτελέσματα είναι συνήθως αρκετά ακριβή.

Εάν επιλέξετε τον αριθμό 1 , η διαδρομή σας είναι το να είστε ελεύθεροι. Είστε το είδος του ατόμου που χρειάζεται πάρα πολύ χώρο. Χρειάζεται την ελευθερία για να κάνει πράγματα με τον δικό του τρόπο, και προτιμά μια διαδρομή να χαράξει, με άπειρες δυνατότητες και διαδρομές. Δεν θέλετε να αισθάνεστε περιορισμένοι και είστε ιδιαίτερα ανεξάρτητοι, και επαναστατικοί, αλλά δεν σας αρέσουν οι αντιπαράθεσεις. Είναι πιο πιθανό να αντισταθείτε παθητικά σε κάποιον ή  σε κάτι. Δεν σας αρέσουν οι προχειρότητες, και προτιμάτε να έχετε το χρόνο σας προκειμένου να γευτείτε κάθε στιγμή της ζωή  σας.. Είστε πολύ απασχολημένοι στο να απολαμβάνετε τη ζωή αντί να επιστήσετε την προσοχή σας στον εαυτό σας.

Εάν επιλέξετε τον αριθμό 2 , η διαδρομή σας είναι πιο μοναχική. Είστε το είδος του ατόμου που προτιμά να ταξιδεύει μόνο του. Σας αρέσει να παρατηρείτε, να σκέφτεστε, και να διευθετείτε ό, τι είναι στο μυαλό σας. Προτιμάτε μια διαδρομή που είναι κατάλληλη μόνο για έναν. Μπορείτε να δείτε τους άλλους τη στιγμή που θα φτάσετε στον προορισμό σας, αλλά χρειάζεστε πρώτα το διάλειμμα σας. Είστε πολύ καινοτόμοι και διορατικοί. Κοιτάτε τον κόσμο με ένα μοναδικό τρόπο, και άλλοι μπορούν να επωφεληθούν από τη δική σας άποψη. Είστε μοναχικοί άνθρωποι αλλά μπορείτε να κάνετε επαφές με άλλα όταν όταν θα έχετε πάρει το χρόνο σας. Είστε αρκετά κατανοητοί άνθρωποι.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε λοιπόν είναι να ρίξετε μια ματιά στις πόρτες, και στη συνέχεια,να δείτε τι δείχνει το κάθε μονοπάτι που διαλέξατε.

Εάν επιλέξετε τον αριθμό 3 , η διαδρομή σας είναι πολύχρωμη. Είστε ένα πολύ ελκυστικό και αφοσιωμένο άτομο. Θέλετε να είστε μέρος του κόσμου … και να έχετε μια σφαιρική εμπειρία. Η διαδρομή σας είναι γεμάτη με χρώμα, ενθουσιασμό και  ομορφιά. Για σας, σημασία έχει περισσότερο το ταξίδι παρά ο προορισμός. Είστε περίεργοι και ενθουσιώδεις προκειμένου να μαθαίνετε όλο και περισσότερα. Αγαπάτε το να αρχίζετε εσείς τις κουβέντες, και να ρωτάτε πολλά ερωτήματα. Είστε πνευματώδεις. Είστε πολύ διασκεδαστικοί και σας αρέσει να κάνετε τους ανθρώπους να γελάνε .

Εάν επιλέξετε τον αριθμό 4 , η πορεία σας είναι συναρπαστική! Μπορείτε πάντα να κάνετε κινήσεις προς τα εμπρός, συχνά προς το άγνωστο. Απλά το κάνετε και αργότερα αντιμετωπίζετε τις συνέπειες . Η ιδανική διαδρομή για εσάς είναι απρόβλεπτη και ίσως λίγο τρομακτική. Δίνετε προσοχή στο άγνωστο. Μπορείτε να είστε η εξαίρεση στο κανόνα, και είστε ακόμα κάπως απρόσεκτοι. Λειτουργείτε χωρίς να σκεφτείτε, αλλά συνήθως αυτά που κάνετε πετυχαίνουν. Είστε πολύ αυθόρμητοι και ευσυγκίνητοι. Προσπαθείτε να γευτείτε και τι τελευταίο δευτερόλεπτο πάνω σε αυτή τη γή!

Εάν επιλέξετε τον αριθμό 5 , διαδρομή σας, σας καλωσορίζει. Είστε ένα άτομο χαμηλών τόνων που αναζητάτε την ειρήνη. Είστε πολύ προσεχτικοί, και δεν σας αρέσει να ενοχλείτε. Η Ιδανική διαδρομή σας είναι η σαφήνεια και η ευχαρίστηση. Σας αρέσει να απολαύανετε το ταξίδι σας και να ξέρετε τι παίρνετε. Θα διαλέξετε το εύκολο κάθε φορά που αυτό είναι δυνατόν. Η ζωή είναι αρκετά δύσκολο, και δεν θέλετε σε καμιά περίπτωση να την κάνετε πιο δύσκολη για εσάς, είστε σταθεροί και υποστηρικτικοί  με τα άτομα γύρω σας. Είστε γνωστοί για τη συνέπεια σας και για την απαισιοδοξία σας.

Εάν επιλέξετε τον αριθμό 6 , η πορεία σας είναι ήσυχη. Σας αρέσει η μοναξιά σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Μπορείτε να περάσετε μεγάλες χρονικές περιόδους μόνοι σας, χωρίς να αισθάνεται μοναξιά. Ιδανική διαδρομή για εσας είναι αυτή που είναι αρκετά ήσυχη. Θέλετε να απορροφήσει τα πάντα γύρω σας χωρίς να αισθάνεστε πνιγμένοι. Ψάχνετε το νόημα σε κάθε πτυχή της ζωής. Ζείτε τη ζωή σας πολύ προμελετημένα- τόσο στις πράξεις σας όσο και στη σκέψη. Δεν σας αρέσει ο αρκετός κόσμος, αλλά είστε άνθρωποι. Εκτιμάτε τις αυθεντικές σχέσεις, και προτιμάτε το βάθος σε αυτή από μια απλή αλληλεπίδραση.

Close