Φρίκη :  Φίδι βγήκε από την λεκάνη τουαλέτας και τον και τον δάγκωσε στα γεννητικά όργανα

Το θύμα είπε ότι  όλα έγιναν  στις 6 το πρωί. «Μόλις είχε καθίσει στην λεκάνη όταν αισθάνθηκε ένα δάγκωμα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων».

Έναν εφιάλτη βίωσε ένας άνδρας από την Αυστρία, όταν ένας πύθωνας που γλίστρησε μέσα από τους σωλήνες της αποχέτευσης, βγήκε στη λεκάνη της τουαλέτας την ώρα που εκείνος καθόταν και τον δάγκωσε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 65χρονος από την πόλη Γκρατς γύρισε και ήρθε αντιμέτωπος με έναν αλμπίνο πύθωνα μήκους 1,6 μέτρου στο εσωτερικό της λεκάνης. Όπως περιέγραψε το θύμα και περιλήφθηκε στην αστυνομική ανακοίνωση, «μόλις είχε καθίσει στην λεκάνη και αισθάνθηκε ένα δάγκωμα στην περιοχή των γεννητικών οργάνων».

Δείτε επίσης : Αυτά είναι τα 10 πιο περίεργα και τρομακτικά έντομα που υπάρχουν στον κόσμο

Το φίδι, ασιατικής καταγωγής σύμφωνα με το enimerotiko.gr  , εικάζεται πως δραπέτευσε από γειτονικό διαμέρισμα χωρίς να γίνει αντιληπτό και μέσα από τους σωλήνες της αποχέτευσης βγήκε στη λεκάνη της τουαλέτας. Στη συνέχεια, εκλήθη άτομο που ειδικεύεται στα φίδια και απομάκρυνε το φίδι από τη τουαλέτα, το καθάρισε και το επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να λάβει πρώτες βοήθειες για ελαφρά τραύματα. Ο 24χρονος γείτονας, που διατηρεί 11 φίδια στο διαμέρισμά του, όλα μη δηλητηριώδη, εκλήθη στον ανακριτή για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close