ψυχολογικό τεστ-με-χρώματα-ποιο-χρώμα-παρατήρησες-πρώτο-

Σε ποιο χρώμα δίνεις περισσότερη βάση βλέποντας την εικόνα; Στο γαλάζιο, το μπλε ή το κίτρινο; Κάθε χρώμα έχει μία διαφορετική ερμηνεία για την προσωπικότητα και την ψυχοσύνθεση σου.

Λατρεύουμε τα ψυχολογικά τεστ. Οι ψυχολόγοι, πολύ συχνά χρησιμοποιούν διάφορα ψυχολογικά τεστ μέσω λέξεων που μας έρχονται πρώτες στο μυαλό όταν βλέπουμε μία εικόνα ή μέσω αυτών που παρατηρούμε πρώτα σε μία εικόνα.

Βλέπετε, το σημείο που πηγαίνει πρώτα το μάτι μας ή η λέξη που μας έρχεται πρώτη όταν βλέπουμε μία εικόνα μπορεί να φανερώσει πολλά για τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο και τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις της ζωής μας.

Δείτε ακόμα Ψυχολογικό τεστ του νάνου : Ο Νάνος θα σου αποκαλύψει πολλά για σένα

Σήμερα σας έχουμε ένα πολύ ιδιαίτερο ψυχολογικό τεστ. Θα σας δείξουμε μία εικόνα με πρωταγωνιστές το γαλάζιο, το κίτρινο και το μπλε. Ανάλογα με το ποιο χρώμα θα παρατηρήσετε πρώτο και σε ποιο χρώμα θα εστιάσετε θα ανακαλύψετε τις πιο κρυφές πτυχές της ψυχοσύνθεσης σας. Διαβάστε παρακάτω: 

Το ψυχολογικό τεστ με τα χρώματα

Οι κανόνες είναι πολύ απλοί. Βλέπουμε την παρακάτω φωτογραφία και ανάλογα με το χρώμα που θα εστιάσουμε και θα προσέξουμε πρώτο, θα καταλάβουμε πολλά για την ψυχοσύνθεση μας.

Δείτε ακόμα Ψυχολογικό τεστ: Αυτό που είδες πρώτο φανερώνει πολλά για την προσωπικότητά σου

Η εικόνα παράλληλα αποκαλύπτει τις πιο βαθιές σου επιθυμίες και τις κρυμμένες πλευρές του εαυτού σου. Ποιο χρώμα ή ποια χρώματα παρατήρησες λοιπόν περισσότερο;

ψυχολογικό τεστ-με-χρώματα-ποιο-χρώμα-παρατήρησες-πρώτο-

Παρατήρησες πρώτα το γαλάζιο;

Αν εστίασες πρώτα στο θαλασσί είσαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να παίρνεις ρίσκα και είσαι πολύ δημιουργικός. Δεν φοβάσαι να αποτύχεις και έχεις πολύ αυξημένη φαντασία. Συχνά συλλαμβάνεις νέες ιδέες και δεν διστάζεις να τις υλοποιήσεις ενώ δεν μπορείς να ζεις σε καταστάσεις που σε πιέζουν.

Παρατήρησες πρώτα το κίτρινο;

Αν παρατήρησες και εστίασες πρώτα στο κίτρινο, τότε σημαίνει πως είσαι ένας άνθρωπος εξωστρεφής που μπορείς να προσαρμόζεσαι εύκολα σε νέες καταστάσεις. Την ίδια στιγμή όμως είσαι η ήρεμη δύναμη της παρέας. Δεν φοβάσαι τις αλλαγές και σε θαυμάζουν όλοι για την ψυχραιμία που δείχνεις στα προβλήματα.

Παρατήρησες πρώτα το μπλε;

Τέλος αν παρατήρησες και εστίασες πρώτα στο μπλε, είσαι ένας άνθρωπος που αναλύεις πολύ τα προβλήματα στην ζωή σου και είσαι τελειομανής. θέτεις υψηλούς στόχους στον εαυτό σου και τους πετυχαίνεις, αλλά το πρόβλημα είναι ότι έχεις υπερβολικά πολλές απαιτήσεις και από τους γύρω σου. Υπεραναλύεις πολύ και αυτό σε κάνει να αγχώνεσαι συχνά.

Διαβάστε όλα τα τεστ στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close