Γιατί νιώθω ότι πέφτω μέσα στον ύπνο και αλλά 17 πράγματα που ΔΕΝ θες να ξέρεις

Γιατί νιώθω ότι πέφτω μέσα στον ύπνο και αλλά 17 πράγματα που σίγουρα ΔΕΝ θες να ξέρεις

18 πράγματα για τον κόσμο που θα ΕΥΧΟΣΟΥΝ να μην ήξερες! Μπορεί η εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας να έχει οδηγήσει την ανθρωπότητα, στο στάδιο που σχεδόν όλα έχουν μια λογική εξήγηση, όμως πόσο έτοιμος είσαι να διαβάσεις αυτή την λογική εξήγηση;

Οι άνθρωποι του σήμερα, είναι σίγουρα πιο μπροστά από παλαιότερα. Υπάρχουν όμως και μερικές πληροφορίες που είτε δεν θέλαμε είτε δεν έτυχε να τις μάθουμε ποτέ. Λεπτομέρειες μακάβριες, που μπορεί και να  μας φαινόντουσαν περίεργες να διαβάσουμε ή να τις ακούσουμε κάπου.

Δείτε ακόμα Αγνοούνταν για 2 χρόνια και βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Το σημερινό άρθρο σίγουρα δεν είναι ένα κατάλληλο άρθρο για τους ανθρώπους που πάσχουν από αρρωστοφοβία ή από φοβίες γενικότερα. Αν θεωρείς όμως, ότι έχεις γερό στομάχι, τότε σίγουρα θα σου φανεί αρκετά ενδιαφέρον. Διάβασε παρακάτω 18 facts για τον κόσμο, που θα ΕΥΧΟΣΟΥΝ να μην γνώριζες:

18 πράγματα για τον κόσμο που θα ΕΥΧΟΣΟΥΝ να μην ήξερες: Hamster

Τα θηλυκά hamster μερικές φορές, καταβροχθίζουν τα νεογνά τους, για να μην χρειαστεί να τα μεγαλώσουν.

Τα θηλυκά hamster μερικές φορές, καταβροχθίζουν τα νεογνά τους, για να μην χρειαστεί να τα μεγαλώσουν.

Photo via: Pinterest

18 πράγματα για τον κόσμο που θα ΕΥΧΟΣΟΥΝ να μην ήξερες: Ο ανθρώπινος εγκέφαλος μετά τον θάνατο

Νευρολογικές μελέτες έχουν δείξει ότι όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει, μπορεί να ακούσει και να νιώσει τι συμβαίνει γύρω του για τα επόμενα 6 λεπτά, αφού ο εγκέφαλός του, χρειάζεται μόλις 6 λεπτά, για να πεθάνει εξαιτίας της έλλειψης οξυγόνου.

ανθρώπινος εγκέφαλος

Photo via: messinialive.gr

18 πράγματα για τον κόσμο που θα ΕΥΧΟΣΟΥΝ να μην ήξερες: Τα καλλυντικά σου ίσως να μην είναι τόσο αθώα

Ένας μανιακός δ0λοφόνος σκ0τώσε 49 γυναίκες και τάισε τα σώματά τους στα γουρούνια. Όσα από τα απομεινάρια δεν φαγώθηκαν από τα γουρούνια, τα έστειλε σε ένα εργοστάσιο επεξεργασίας έξω από το Βανκούβερ. Εκείνο το εργοστάσιο έφτιαχνε προϊόντα make up.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μανιακός που το όνομά του, θα το μάθουμε στο βίντεο που θα δούμε παρακάτω, διέπραξε τον τελευταίο του φ0νο κάπου στο 2000. Οι άνθρωποι που ζουν στη δυτική όχθη λοιπόν, μπορεί ακόμη να χρησιμοποιούν προϊόντα ομορφιάς με…νεκρά κομμάτια γυναίκας μέσα τους.

Τα καλλυντικά σου ίσως να μην είναι τόσο αθώα

Photo via: eDiva.gr

18 πράγματα για τον κόσμο που θα ΕΥΧΟΣΟΥΝ να μην ήξερες: Αν είσαι άντρας…μην το διαβάσεις

Το καρδιακό και το εγκεφαλικό επεισόδιο είναι πολύ κοινό για τους άντρες, μετά τον αυνανισμ0 ή το σ3ξ. Είναι πολύ συχνό φαινόμενο ένας άντρας να ολοκληρώνει και μετά από λίγο να παθαίνει καρδιά ή εγκεφαλικό. Συνήθως αυτό οφείλεται σε προβλήματα που υπήρχαν από πριν και οι άντρες δεν το είχαν καταλάβει.

18 πράγματα για τον κόσμο που θα ΕΥΧΟΣΟΥΝ να μην ήξερες: Παράλογοι νόμοι στο εξωτερικό

Το New Jersey είναι η μοναδική πολιτεία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής όπου η αιμομιξ1α και η κτην0βασία είναι νόμιμες. Στην Φιλανδία είναι επίσης νόμιμη η κτην0βασια, αρκεί να το κάνεις με τρόπο όμορφο και το ζώο να μην υποφέρει. Στη πολιτεία της Ουάσιγκτον επίσης είναι νόμιμη η κτην0βασία και η υποβοηθούμενη αυτοχειρία.

18 πράγματα για τον κόσμο που θα ΕΥΧΟΣΟΥΝ να μην ήξερες: Όλα είναι μάταια

Εσύ, εγώ και οι φίλοι μας είναι γεγονός ότι θα ξεχαστούμε για πάντα τις επόμενες γενιές. Το πολύ στις επόμενες τέσσερις.

18 πράγματα για τον κόσμο που θα ΕΥΧΟΣΟΥΝ να μην ήξερες: Η ζωή δεν είναι δεδομένη

Θα μπορούσες να είχες ένα ανεύρυσμα αυτή την στιγμή στον εγκέφαλό σου που θα μπορούσε ανά πάσα ώρα και στιγμή να κάνει το μπαμ. Το ίδιο ισχύει και με την αορτή σου, αν μεγεθυνθεί για κάποιον λόγο. Στο 90% των περιπτώσεων το σύμπτωμα μιας μεγεθυμένη αορτής είναι όταν σπάει και μετά πεθαίνεις σχεδόν αμέσως.

18 πράγματα για τον κόσμο που θα ΕΥΧΟΣΟΥΝ να μην ήξερες: Είμαστε καλοί ή κακοί τελικά;

Το ότι είσαι Χριστιανός δεν σημαίνει ότι είσαι αναγκαστικά και καλός άνθρωπος. Και αυτό ισχύει σε όλες τις θρησκείες, τις φυλές και τις πολιτικές ιδεολογίες. Ίσως ο Χριστιανισμός να μας έχει δίνει την επιλογή της συγχώρεσης, επειδή οι άνθρωποι κατά βάθος είμαστε ευάλωτοι.

18 πράγματα για τον κόσμο που θα ΕΥΧΟΣΟΥΝ να μην ήξερες: Η πείνα είναι ο σοβαρότερος ιός

Περίπου 25.000 άνθρωποι χάνουν την ζωή τους από πείνα κάθε μέρα.

18 πράγματα για τον κόσμο που θα ΕΥΧΟΣΟΥΝ να μην ήξερες: Οι μύγες δεν είναι τόσο αθώες

Οι μύγες πολλές φορές αφήνουν τα αυγά τους πάνω στο σώμα των ανθρώπων. Τα αυγά εκκολάπτονται στο σώμα των ανθρώπων και αναπτύσσονται μέσα στο σώμα. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν προσβάλει ζωτικά όργανα του ανθρώπινου οργανισμού.

μύγα

Photo via: athensmagazine.gr

18 πράγματα για τον κόσμο που θα ΕΥΧΟΣΟΥΝ να μην ήξερες: Γιατί νιώθω ότι πέφτω στον ύπνο μου;

Όταν νιώθω ότι πέφτω στον ύπνο μου, είναι επειδή η καρδιά σου πέφτει στους 0 παλμούς και ο εγκέφαλος στέλνει ηλεκτρικό σοκ στο σώμα σου, για να βεβαιωθεί ότι είσαι ακόμη ζωντανός.

νιώθω ότι πέφτω στον ύπνο μου

Photo via: onmed.gr

18 πράγματα για τον κόσμο που θα ΕΥΧΟΣΟΥΝ να μην ήξερες: Λύσσα

Αν εκτεθείς σε λύσσα δεν θα εμφανίσεις κανένα σύμπτωμα για μήνες. Όταν τα εμφανίσεις όμως δεν θα υπάρχει επιστροφή, αφού δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να γίνεις καλά. Ξεκινάς να γίνεσαι παρανοϊκός και εν τέλει φεύγεις από την ζωή εξαιτίας των κακουχιών.

λύσσα

Photo via: onmed.gr

18 πράγματα για τον κόσμο που θα ΕΥΧΟΣΟΥΝ να μην ήξερες: Τι θα συμβεί αν πεθάνεις από βέλος στο μάτι σου;

Αν πεθάνεις από βέλος στο μάτι σου, η διαδικασία του θανάτου σου θα είναι τόσο αργή, που θα βιώσεις ακριβώς τον θάνατό σου, την στιγμή που συμβαίνει.

18 πράγματα για τον κόσμο που θα ΕΥΧΟΣΟΥΝ να μην ήξερες: Ο δρ Μένγκελε

Ο δρ Μένγκελε ήταν ένας Γερμανός επιστήμονας κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου, έκανε πειράματα πάνω σε ανθρώπους, ενώνοντας διαφορετικά τμήματα ανθρώπων σε άλλους ανθρώπους με την ελπίδα να φτιάξει έναν υπεράνθρωπο.

Ένα πείραμα κατάφερε να επιβιώσει για 5 ώρες, όπου ήταν και το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα επιβίωσης, συγκριτικά με άλλα πειράματα. Μετά την λήξη του πολέμου, κατάφερε να ξεφύγει και έζησε κάπου…χαρούμενος και ανέμελος.

Γιόζεφ Μένγκελε

Photo via: thetruth.gr

18 πράγματα για τον κόσμο που θα ΕΥΧΟΣΟΥΝ να μην ήξερες: Γιατί μυρίζουν τα λαχανικά και το γρασίδι;

Η μυρωδιά που βγαίνει από το φρεσκοβρεγμένο γρασίδι ή τα λαχανικά, είναι η έκκριση του ίδιου φυτού που αναδύουν τα φυτά για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους. Το άρωμα των λαχανικών λοιπόν, είναι στην ουσία απελπισμένες κραυγές λαχανικών που τεμαχίζονται.

λαχανικά

Photo via: lykavitos.gr

18 πράγματα για τον κόσμο που θα ΕΥΧΟΣΟΥΝ να μην ήξερες: Τι θα συμβεί αν κοπείς στα δύο;

Μπορείς να κοπείς στα δύο και να ζήσεις αρκετά για να δεις τα πόδια σου στην άλλη άκρη του δρόμου. Βέβαια αυτό διαφέρει ανάλογα τον τρόπο που θα κοπείς στα δύο.

18 πράγματα για τον κόσμο που θα ΕΥΧΟΣΟΥΝ να μην ήξερες: Πόσο εύκολα συλλαμβάνονται οι δ0λοφόνοι σήμερα;

Θα μπορούσαν να υπάρχουν 2.000 κατά συρροή δολ0φόνοι που κυκλοφορούν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και το FBI να μην καταφέρει να τους πιάσει. Οι περισσότεροι φ0νοι λύνονται όταν οι αστυνομικοί βρουν το κίνητρο της δολοφ0νίας.

Αν μπεις τυχαία στο σπίτι κάποιου και τον σκ0τώσεις υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες, το FBI να μη σε πιάσει ποτέ.

Τις πληροφορίες για το σημερινό άρθρο τις αντλήσαμε από το βίντεο του γνωστού καναλιού στο Youtube  Gloomy Gentlemen. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο:

 

Διαβάστε για όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Ελλάδα και τον κόσμο στο: Daddy-Cool.gr 

 

 

 

Close