Η Αθήνα μου: Πόσο καλά γνωρίζεις τον Κωνσταντίνο Αργυρό; Απάντησε μερικές απλές ερωτήσεις!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, είναι ένας τραγουδιστής που έχει καταφέρει να κερδίσει το ελληνικό κοινό μέσα από το ταλέντο και την ομορφιά του. Πολλές Ελληνίδες σκέφτηκαν στο πλάι τους τον Κωνσταντίνο Αργυρό και σίγουρα, “έκοψαν φλέβα” με τα τραγούδια του!

Μια πολύ όμορφη φωνή, που έχει καταφέρει να γεμίσει τα ελληνικά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησε ένα ζεϊμπέκικο που θυμίζει τα ζεϊμπέκικα της παλιάς εποχής με τίτλο “Η Αθήνα μου” . Έχει καταφέρει ήδη να γίνει τεράστια επιτυχία και ανέβηκε αμέσως στις τάσεις!

Μπορεί να έμαθες τον Κωνσταντίνο Αργυρό μέσα από την Αθήνα του, ή να τον εκτίμησες παραπάνω, όμως έχεις μπει ποτέ στη διαδικασία, να ψάξεις για την ζωή του; Λίγοι και λίγες είναι αυτοί και αυτές που πραγματικά τον θαυμάζουν, κι αν υπάρχουν τότε θα μπορούσαν με μεγάλη ευκολία να λύσουν το παρακάτω quiz.

Παρακάτω λοιπόν, θα δεις ένα quiz με μερικές ερωτήσεις σχετικά με την ζωή και την καριέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού. Πόσα γνωρίζεις γι’ αυτόν; Κανε το quiz και ανακάλυψε το:

Cover photo via: hit-channel.gr

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close