Η τραγουδίστρια που παντρεύτηκε ένα φάντασμα και ζήτησε εξορκισμό για να γλιτώσει από την κόλαση

Μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι παντρεύτηκε ένα φάντασμα ζήτησε συμβουλές γάμου από ένα μέντιουμ και τώρα σκέφτεται να κάνει εξορκισμό.

Η τραγουδίστρια που παντρεύτηκε ένα φάντασμα και ζήτησε εξορκισμό για να γλιτώσει από την κόλαση

Η μουσικός άφησε άναυδους τους θαυμαστές της όταν αμφιλεγόμενα παντρεύτηκε ένα φάντασμα, αλλά τώρα, έχοντας συνειδητοποιήσει το λάθος της, έβαλε τέλος στη σχέση της με το παραφυσικό ον.
Μια τραγουδίστρια που ισχυρίστηκε ότι παντρεύτηκε ένα φάντασμα χώρισε τελικά με εξορκισμό για να γλιτώσει από μια ζωντανή κόλαση.

Δείτε ακόμα: Ταξίδεψε στο μέλλον στο έτος 8973 μ.Χ. και αποκαλύπτει πώς θα είναι το μέλλον μας  «Τα πράγματα γίνονται περίεργα»

Η 38χρονη Brocarde απευθύνθηκε σε εξορκιστή για να δώσει τέλος στον ταραχώδη γάμο της μετά από πέντε άθλιους μήνες που ήταν παντρεμένη με τον παραφυσικό χαρακτήρα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brocarde (@brocarde)

Ο εξορκισμός του Εντουάρντο πραγματοποιήθηκε στο παρεκκλήσι The Asylum Chapel στο Λονδίνο – το ίδιο μέρος όπου το ζευγάρι αρχικά ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το Halloween.

Η παράξενη τελετή χρειάστηκε αρκετές ώρες για να ολοκληρωθεί και η Brocarde δήλωσε: “Ο εξορκισμός ήταν συγκλονιστικός και απόκοσμος. Ένιωσα έξω από το σώμα μου.

Έχασα τον έλεγχο κάθε μέλους και ήταν σαν να βρισκόμουν υπό τον έλεγχο τρίτων.

Δείτε ακόμα: Αυτά είναι τα 10 πιο περίεργα και τρομακτικά έντομα που υπάρχουν στον κόσμο

Η τραγουδίστρια που παντρεύτηκε ένα φάντασμα και ζήτησε εξορκισμό για να γλιτώσει από την κόλαση

Ήταν συγκλονιστικό. Κάθε μέρος του σώματός μου έτρεμε, είχα σπασμούς, ίδρωνα και αισθανόμουν ζαλάδα. Ένιωθα σαν να προσπαθούσα να ξεράσω τον διάβολο».

Τώρα η Brocarde σύμφωνα με το nassosblog.gr ελπίζει ότι μπορεί να αφήσει πίσω της τον Edwardo και είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη ζωή της σαν καινούργια, βρίσκοντας τελικά έναν πραγματικό άνθρωπο

Close