ΚΑΤ: Γυναίκα γέννησε σε λεκάνη τουαλέτας – Τι αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας  – Βίντεο

Σοκάρει το περιστατικό με νεογνό που ήρθε στην ζωή μέσα σε λεκάνη τουαλέτας του νοσοκομείου ΚΑΤ. Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος αναφέρει  η μητέρα .

Ο κ. Καλδής, σημείωσε πως όλοι στο νοσοκομείο κλήθηκαν να διαχειριστούν “ένα πρωτάκουστο και απροσδόκητο περιστατικό“.
Στο περιστατικό με την απρόσμενη γέννα στο νοσοκομείο ΚΑΤ αναφέρθηκε o διευθυντής τμήματος επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου, Βασίλης Καλδής που ήταν αυτόπτης μάρτυρας.

Η μητέρα που εργάζεται ως καθαρίστρια στο νοσοκομείο ΚΑΤ υποστηρίζει ότι δεν γνώριζε πως ήταν έγκυος και πως πήγε τουαλέτα επειδή ένιωθε πόνους στην κοιλιακή χώρα και τελικά γέννησε στη λεκάνη.

Δείτε επίσης : Σοκ : 13χρονη κακοποιούταν σεξουαλικά από τον πατριό της επί 2 χρόνια

Μιλώντας στο DEBATER.gr ο κ. Καλδής, σημείωσε πως όλοι στο νοσοκομείο κλήθηκαν να διαχειριστούν “ένα πρωτάκουστο και απροσδόκητο περιστατικό“, το οποίο δεν ήταν προετοιμασμένοι και προσέθεσε πως το παιδάκι απέδειξε ότι ήθελε να ζήσει και όταν όλα θα είναι καλά θα πάρει εξιτήριο.

Πρωτόγνωρο περιστατικο

“Το παιδί θα είναι καλά όταν θα πάρει το εξιτήριο από το νοσοκομείο, έγινε μια συλλογική προσπάθεια από τους γιατρούς και τους νοσηλευτές, έως και τη διοίκηση. Να προλάβουμε να διαχειριστούμε γρήγορα ένα πρωτάκουστο και απροσδόκητο περιστατικό.

Δείτε επίσης : Παιδιά δημοτικού στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση χαπιών  τα έδωσε συμμαθητής

Είμαστε Προετοιμασμένοι για πολλά πράγματα στο ΚΑΤ, αλλά για διαχείριση τέτοιας κατάστασης δεν ήμασταν. Θα φροντίσουμε να είμαστε από εδώ και μπρος”, είπε αρχικά ο κ. Καλδής.

Το παιδί ήθελε να ζήσει

Κλήθηκε το νοσηλευτικό και το ιατρικό προσωπικό αντέδρασε, συμμετείχαν αρκετοί γιατροί στη διαχείριση. Το παιδί ήθελε να ζήσει. Προσπαθήσαμε ελεγχόμενα να φέρουμε μητέρα και νεογνό σε κατάσταση που να μπορούμε να τα παραδώσουμε στο Έλενα Βενιζέλου, γιατί στο ΚΑΤ δεν υπάρχει τέτοια υποδομή“, κατέληξε σύμφωνα με το in.gr o διευθυντής τμήματος επειγόντων περιστατικών στο νοσοκομείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close