Κορονοϊός: Μια δασκάλα μας συγκίνησε: Βρήκε τον τρόπο να αγκαλιάσει τους μαθητές της!

Ο κορονοϊός δεν επηρέασε μόνο την υγεία της ανθρωπότητας αλλά και την ψυχολογία της. Από την μια στιγμή στην άλλη, οι περισσότεροι ξεκίνησαν να φοβούνται για την υγεία των δικών τους ανθρώπων. Η απαγόρευση κυκλοφορίας, οδήγησε στον εγκλεισμό και ο εγκλεισμός στην αποξένωση.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, γονείς να έχουν να δουν τα παιδιά για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, παππούδες να μην μπορούν να δουν τα εγγόνια τους στο μαιευτήριο ή άλλους να μην μπορούν να τα επισκεφθούν στο σπίτι. Φίλοι οι οποίοι τα έλεγαν μόνο διαδικτυακά και…δασκάλες, που αποχωρίστηκαν τους μαθητές τους.

Οι δάσκαλοι και οι δασκάλες κάνουν λειτούργημα. Παίρνουν στις αγκαλιές τους τα παιδιά μας και φροντίζουν για το μέλλον τους. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό εκπαιδευτικοί και γονείς να έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους και να συνεργάζονται.

Μια δασκάλα δείχνει υπομονή σε πράγματα που μπορεί ακόμη και οι γονείς να μην έδειχναν. Πολλές φορές γίνεται αυστηρή, επειδή έχει την λογική ματιά να δει, πράγματα που μερικοί γονείς δεν μπορούν να δουν γιατί το συναίσθημα τους κατακλύζει.

Φροντίζει για την εκπαίδευση των παιδιών και πολλές φορές, φροντίζει να τους μάθει πράγματα που οι γονείς λόγω έλλειψης γνώσεων δεν έχουν την δυνατότητα να το κάνουν. Μια δασκάλα, βλέπει τα παιδιά της να μεγαλώνουν και όσο περνάει ο καιρός τα νιώθει και δικά της παιδιά.

Νιώθει περήφανη όταν ένα παιδί παρουσιάζει βελτίωση σε ένα μάθημα που δυσκολευόταν, χαίρεται όταν ένα άλλο παιδί καταφέρνει να γίνει πολύ καλό σε ένα ταλέντο που του αρέσει, χαμογελάει όταν τα βλέπει να παίζουν και πολλές φορές, κρατιέται να μη βάλει τα γέλια κάθε φορά που κάποια παιδιά κάνουν αταξία με τον πιο χαριτωμένο τρόπο.

Μπορεί να μην το σκέφτηκε κανείς λοιπόν, όμως πολλοί δάσκαλοι και πολλές δασκάλες εκεί έξω αποχωρίστηκαν τα παιδιά της τάξης και τους έλειψαν πολύ. Μια δασκάλα λοιπόν, έμελλε να μας το θυμίσει και να μας συγκινήσει ο ζήλος που έδειξε, έτσι ώστε να ξανά πάρει τα παιδιά έστω μια αγκαλιά. Διαβάστε παρακάτω:

Η δασκάλα Kelsey Pavelka λοιπόν, δημιούργησε έναν ευφάνταστο τρόπο για να πάρει ξανά τους μαθητές της μια αγκαλιά. Κάλεσε όλα τα παιδιά στο σπίτι της και ενώ είχε τοποθετήσει μια πλαστική κουρτίνα στη πόρτα, έβαζε τα παιδιά να την παίρνουν αγκαλιά βάζοντας την κουρτίνα να τους χωρίζει.

Φυσικά έδειχνε στο κάθε παιδί πως να απολυμαίνει την κουρτίνα μετά τη κάθε χρήση, έτσι ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο μαθητή που θα έρθει, για να πάρει την δασκάλα του μια αγκαλιά. Στο διαδίκτυο, κυκλοφόρησε το βίντεο με τις πιο γλύκες αγκαλιές του κόσμου και φυσικά δε θα μπορούσε να μη γίνει viral.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Η Kelsey ονομάστε αυτές τις αγκαλιές “Αγκαλιές της Καραντίνας” και ήταν ο,τι πιο γλυκό έχουμε δει μέχρι σήμερα!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

 

Close