Ο κουρέας που πέφτει στα πατώματα για τους πελάτες του!

Ο κουρέας που πέφτει στα πατώματα για τους πελάτες του!

Όλοι ξέρουμε πως το να πηγαίνουμε το παιδί μας στο κομμωτήριο δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν αυτό είναι νήπιο. Η εικόνα της καρέκλας μοιάζει βασανιστήριο τόσο για εκείνα όσο και για εμάς που πολεμάμε να τα κάνουμε να καθίσουν ήσυχα, μπας και καταφέρουμε να φύγουμε κουρεμένοι!
Βέβαια μετά από αυτήν την είδηση ίσως και να καταλήξω στο συμπέρασμα πως ο δικός μας κουρέας απλά δεν έχει βρει τον τρόπο για να κάνει το παιδί μου να νιώσει οικεία στο χώρου του κομμωτηρίου!!

Αυτός ο κουρέας όμως, σίγουρα αξίζει πολλά συγχαρητήρια!
Η Ντενίν Ντέιβις μητέρα αυτού του αξιαγάπητου πιτσιρικά έψαχνε έναν κομμωτή ή μια κομμώτρια που να καταφέρει να ολοκληρώσει στον γιο της ένα κούρεμα. Ο μικρός, πάσχει από αυτισμό και η καρέκλα του κομμωτηρίου ήταν σκέτος εφιάλτης. Είχε πάει σε αρκετά κομμωτήρια αλλά ποτέ δεν έφευγαν με ολοκληρωμένο κούρεμα.

Η Ντένιν έμαθε πως ο κουρέας Τζέιμς Ουίλιαμς είχε τις καλύτερες σχέσεις με τα παιδιά που κούρευε και έτσι αποφάσισε να κάνει και σε αυτόν μια προσπάθεια.

Όπως βλέπετε η επίσκεψη στο κομμωτήριο αυτή τη φορά στέφτηκε με επιτυχία καθώς ο πιτσιρικάς ξάπλωσε κάτω και έπαιζε με το κινητό της μαμάς του όσο ο κουρέας, ξαπλωμένος επίσης, ολοκλήρωσε το κούρεμά του.

Ο κουρέας που πέφτει στα πατώματα για τους πελάτες του!

Οι φωτογραφίες έχουν γίνει viral και κάνουν τον γύρω του κόσμου. Ο κουρέας έχει λάβει πολλά συγχαρητήρια για την αυτήν την πράξη του!

Ο κουρέας που πέφτει στα πατώματα για τους πελάτες του! Ο κουρέας που πέφτει στα πατώματα για τους πελάτες του!

Η μητέρα του μικρού αγοριού, δηλώνει ευτυχισμένη και ευγνώμων για τον κομμωτή που όπως λέει δεν δίστασε στιγμή για να βοηθήσει το γιο της!

Ο μικρός για πρώτη φορά είχε ένα όμορφο ολοκληρωμένο κούρεμα!

Close