Αγνοούνταν για 2 χρόνια και βρέθηκε  να επιπλέει στη θάλασσα

Η γυναικά είχε χαθεί πριν δυο χρόνια

Ένα σοκαριστικό γεγονός συνέβη στην στην Κολομβία μετά τον εντοπισμό γυναίκας που είχε χαθεί για 2 χρόνια και βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα.

Ένας ψαράς ο Ρολάντο Βισμπάλ βρήκε την 46χρονη γυναίκα στις 26 Σεπτεμβρίου ανοιχτά της παραλίας του Πουέρτο Κολόμπια. Η εφημερίδα The sun αναφέρει πως η άτυχη γυναίκα ήταν εξαντλημένη και είχε συμπτώματά υποθερμίας.

Αγνοούνταν για 2 χρόνια και βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Angelica Gaitan Credit: Ronaldo Visbal / Facebook

Δείτε επίσης : Ελένη Καρακάση: Η σοκαριστική συνέντευξη της για την νευρική ανορεξία που βίωσε

Σύμφωνα με δηλώσεις της γυναίκας σε τοπικά μέσα είχε βουτήξει στη θάλασσα επειδή ήθελε να αυτοκτονήσει. Ο λόγος ήταν η βίαιη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της που τη  είχε  απομακρύνει από συγγενείς και φίλους.

Αγνοούνταν για 2 χρόνια και βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Angelica Gaitan is rescued from the ocean. Credit: Ronaldo Visbal / Facebook

Ο ψαράς που τη έσωσε είπε ότι τη πέρασε στην αρχή για  για κούτσουρο ενώ η ίδια δήλωσε μετανιωμένη για αυτή της την πράξη στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε.

Δόξα τω Θεώ, αναγεννήθηκα. Αν είχα βοήθεια ή μια ευκαιρία δεν θα είχα λάβει αυτή την απόφαση» είπε στους δημοσιογράφους.

Η ίδια δήλωσε ότι ο πρώην σύζυγος της την έβριζε και την χτυπούσε  και στις δύο εγκυμοσύνες της και πες έφτασε στο σημείο να πηγαίνει για την ανάγκη της στον κήπο γιατί ο άνδρας της την κλείδωνε στην τουαλέτα.

Αγνοούνταν για 2 χρόνια και βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Angelica Gaitan burst into tears when she was pulled onto the boat. Credit: Rolando Visbal / Facebook

Τέλος είπε  ότι τους πρώτους έξι μήνες μετά την εξαφάνισή της βρισκόταν στο δρόμο  και έπειτα βρήκε καταφύγιο σε  σε ένα κοιτώνα  για γυναίκες  οπού εκεί βίωσε άσχημες συμπεριφορές από τις συγκατοίκους της  γεγονός που την οδήγησε στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της.

 

 

Close