Κι όμως! Πεθερά έπεσε σε ποτάμι και αυτοκτόνησε επειδή η νύφη της ήταν κοντή

Ένα τραγικό και πρωτάκουστο γεγονός έλαβε μέρος στην κινέζικη επαρχία Henan, με πρωταγωνίστρια μια 47χρονη γυναίκα η οποία έδωσε τέλος στη ζωή της, επειδή διαφωνούσε με την επιλογή του gιου της! Η 47χρονη γυναίκα ονομαζόταν Λιν και έπεσε σε ένα ποταμό της Κίνας επειδή διαφωνούσε με την αρραβωνιαστικιά του giου της.

Στο Internet, κυκλοφόρησαν δραματικά αποσπάσματα που δείχνουν τον σύζυγό της να προσπαθεί να ανασύρει την Λιν από τον ποταμό θέτοντας σε κίνδυνο και τη δική του ζωή. Στη συνέχεια φαίνεται και ο gιος, που βουτάει κι εκείνος απελπισμένος στο ποτάμι για να καταφέρει να βοηθήσει την μητέρα του.

Δείτε τις τραγικές εικόνες:

 

 

Η επίσημη ανακοίνωση των τοπικών αρχών αναφέρει τα παρακάτω:

«Η κυρία Λιν είχε διαφωνίες με το gιο της για την επιλογή της μέλλουσας συζύγου του. Η νύφη της ήταν από το ίδιο χωριό και η κυρία Λιν δεν την ενέκρινε γιατί ήταν κοντή. Στη συνέχεια σε μια έκρηξη απελπισίας πήρε το μηχανάκι της και βούτηξε σε ένα ποτάμι» .

Αξίζει να σημειωθεί πάντως, ότι άλλες κινέζικες εφημερίδες αναφέρουν ότι η οικογένεια αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά οικονομικά προβλήματα και η κυρία Λιν έδωσε τέλος στη ζωή της ύστερα από την απαίτηση της νύφης της, να της αγοράσουν καινούριο αυτοκίνητο.

 

Close