Το τέλος του κόσμου: Η προφητεία που υποστηρίζει ότι δεν θα προλάβουμε το εμβόλιο

Το τέλος του κόσμου 21 Δεκέμβρη: Η προφητεία που υποστηρίζει πως δεν θα προλάβουμε το εμβόλιο.

Όλοι ασχολούνται με το εμβόλιο για τον κορονοϊό αλλά φαίνεται πως μία νέα προφητεία τάραξε τα νερά μας, αφού υποστηρίζει ότι το τέλος του κόσμου είναι πιο κοντά από ότι φανταζόμασταν. Τι υποστηρίζει η συγκεκριμένη προφητεία και που βασίζει τις θέσεις της; Διαβάστε παρακάτω:

Ένας Αμερικάνος πάστορας υποστηρίζει ότι το τέλος του κόσμου θα έρθει στις 21 Δεκεμβρίου. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων αξίζει να σημειωθεί ότι θα συνεδριάσει την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου για να συζητηθεί αν εγκριθεί η χρήση του εμβολίου Pfizer/BioNTech, για τους Ευρωπαίους πολίτες.

Δείτε ακόμα Παγώνη: Μέχρι το καλοκαίρι του 2021 μέτρα και αποστάσεις

Το εμβόλιο που έχει προκαλέσει κύματα αντιδράσεων.

Το εμβόλιο που έχει προκαλέσει κύματα αντιδράσεων,δημιουργεί από την άλλη πλευρά ελπίδες ότι η κορονοϊός θα αποτελεί σε λίγο χρονικό διάστημα παρελθόν. Όμως φαίνεται πως το συνέδριο θα γίνει την ίδια μέρα που σύμφωνα με τον πάστορα θα δούμε το τέλος του κόσμου.

Ο Αμερικάνος πάστορας Paul Begley θεωρεί πως την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου ο κόσμος θα καταστραφεί. Ο πάστορας βασίστηκε στο ότι εκείνη την μέρα ο Δίας και ο Κρόνος θα βρεθούν πολύ κοντά και μάλιστα η προσέγγιση του θα τους καταστήσει ορατούς από την Γη ως έναν διπλό πλανήτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιους είδους προσεγγίσεις συμβαίνουν κάθε 20 χρόνια με την προηγούμενη να είχε παρατηρηθεί το 2000. Όμως δεν είναι όλες ίδιες. Την Δευτέρα οι δύο πλανήτες θα έρθουν πιο κοντά από κάθε άλλη φορά μετά το 1623 μ.Χ.

Επίσης θα είναι η πρώτη φορά μετά το 1226 που μία τόσο κοντινή προσέγγιση θα είναι ορατή από την Γη. Η σημαντική αυτή σύνοδος των δύο πλανητών δεν θα έχει αντίστοιχη σε εγγύτητα, μέχρι τις 15 Μαρτίου 2080, οπότε και οι δύο πλανήτες θα ξαναβρεθούν τετ-α-τετ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Photo via:topnews.gr

 

 

Close