Βασίλισσα Ελισάβετ: Το μυστηριώδες γράμμα της που κρύβει μυστικά και θα διαβαστεί το 2085

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ένα μυστηριώδες γράμμα της που κρύβει μυστικά και θα διαβαστεί το 2085. Φαίνεται πως κρύβει εκπλήξεις ακόμη και μετά το θάνατο της.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η Βασίλισσα Ελισάβετ που πριν απο λίγες μέρες έφυγε απο την ζωή της στα 96 χρόνια έχει αφήσει μια επιστολή που την είχε συντάξει το 1986 για να διαβαστεί το 2085, το γράμμα αυτό πλέον φυλάσσεται σε κρύπτη.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ μπορεί να έφυγε από την ζωή πριν από λίγες μέρες σε ηλικία 96 ετών, όμως έχει αφήσει μια απόρρητη επιστολή που συνέταξε το 1986 και πλέον φυλάσσεται σε κρύπτη, ώστε να διαβαστεί το 2085.

Σύμφωνα με την nypost.com, η επιστολή γράφτηκε για να γιορταστεί η αποκατάσταση του κτιρίου Queen Victoria που βρίσκεται στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όμως κανείς δεν γνωρίζει τι έγραψε η Βρετανή μονάρχης.

Δείτε ακόμη Ταυτότητες : Η έκτακτη αλλαγή που πρέπει να γνωρίζετε

Όπως αναφέρει το αμερικανικό δημοσίευμα, το κτίριο χτίστηκε το 1898 και πήρε το όνομά του από την προγιαγιά της, βασίλισσας Βικτόρια, ενώ βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.

Παρόλα αυτά, το 1986 μια εταιρεία από την Μαλαισία υπέγραψε μια μίσθωση 99 ετών για το κτίριο -με το συμβόλαιο να είναι σε ισχύ έως το 2085 – και σκόπευε να το γκρεμίσει, για να φτιαχτεί πάρκινγκ αυτοκινήτων. Όμως μετά από αντιδράσεις των κατοίκων το σχέδιο δεν προχώρησε, με αποτέλεσμα το κτίριο να διατηρηθεί.

Δείτε ακόμη Acun Ilicali: Σε τροχαίο με την μηχανή του ο παραγωγός του Survivor

Η επιστολή λοιπόν, είναι σφραγισμένη και συνοδεύεται από οδηγίες για τον δήμαρχο του Σίδνεϊ, ενώ με βάση όσα είναι γνωστά, αναφέρει το εξής: «Σε μια κατάλληλη ημέρα που θα επιλεγεί από εσάς το έτος 2085 μ.Χ., θα θέλατε να ανοίξετε αυτόν τον φάκελο και να μεταφέρετε στους πολίτες του Σίδνεϊ το μήνυμά μου προς αυτούς».

Δείτε ακόμη 12χρονο παιδί σκότωσε τον ληστή που απειλούσε την μητέρα του

Μέχρι στιγμής, το περιεχόμενο της επιστολής είναι ασαφές, αλλά μερικοί εικάζουν πως θα ευχαριστήσει τους κατοίκους του Σίδνεϊ για τη διάσωση και την ανακαίνιση του ιστορικού κτιρίου, σύμφωνα με το newsbeast, αφού σχεδόν κατεδαφίστηκε για να ανοίξει ο χώρος στάθμευσης.

Δείτε ακόμη Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

Σημειώνεται, ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είχε επισκεφθεί την Αυστραλία 16 φορές -με τελευταίο ταξίδι το 2011- ενώ θεωρούνταν η αρχηγός του συγκεκριμένου κράτους, αφού η χώρα ανήκει στη βρετανική κοινοπολιτεία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close