Πόσα σπίρτα μπορείς να δεις στην φωτογραφία; Ένα test για δυνατούς λύτες!

Στον ελεύθερό μας χρόνο, προσπαθούμε να κάνουμε πράγματα που να μας απασχολήσουν δημιουργικά. Μερικές φορές βλέπουμε ταινίες στο Netflix, άλλες φορές παρακολουθούμε τις αγαπημένες μας τηλεοπτικές σειρές, χαζεύουμε τηλεόραση, διαβάζουμε βιβλία, ζωγραφίζουμε ή…λύνουμε γρίφους στο διαδίκτυο! Ένας τέτοιος γρίφος είναι και ο παρακάτω με τα σπίρτα που ελάχιστοι  μπορούν να λύσουν!

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερα tests και quiz κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, είτε μιλάμε για το Facebook, είτε μιλάμε για τα διάφορα sites. Έτσι, σίγουρα θα έχεις “πετύχει” στην αρχική σου σελίδα κάτι, που θα ήθελες να δοκιμάσεις.

Τα αποτελέσματα, πολλές φορές σε σoκαραν, άλλες φορές σε έκαναν να γελάσεις με τους φίλους σου ενώ μερικές φορές, αναρωτήθηκες αφού έπεσαν…τόσο έξω! Εκτός από τα test προσωπικότητας όμως, κυκλοφορούν επίσης πολλοί γρίφοι.

Πόσο δυνατοί λύτες είστε; Το τεστ με τα σπίρτα

Μαθηματικοί γρίφοι – ως επί το πλείστον – που σε προκαλούν να βρεις τους κρυμμένους αριθμούς μέσα από μαθηματικές πράξεις, ή να καταφέρεις να μετρήσεις τα αντικείμενα που φαίνονται στις εικόνες. Έναν τέτοιο γρίφο βρήκαμε κι εμείς και αποφασίσαμε να τον μοιραστούμε μαζί σας.

Είναι ένας γρίφος, ο οποίος μπορεί να φαίνεται εύκολος όμως δεν είναι. Σε καλεί να βρεις ποσά σπίρτα φαίνονται στην εικόνα. Εμείς βρήκαμε το αποτέλεσμα και θέλουμε να διαπιστώσουμε, πόσο εύκολο είναι και για εσένα!

Μη φοβηθείς λοιπόν να δοκιμάσεις να λύσεις τον γρίφο. Φυσικά, μοιράσου τα αποτελέσματα μαζί μας στα σχόλια στο Facebook, έτσι ώστε να δούμε αν το κοινό μας αποτελείται ως επί το πλείστον από ξεφτέρια! Είμαστε σίγουροι βέβαια γι’ αυτό, αλλά θέλουμε να το εξακριβώσουμε! Δείτε παρακάτω:

Ένα αριθμητικό test για δυνατούς λύτες!

Πόσα σπίρτα μπορείς να δεις στην φωτογραφία; Ένα test για δυνατούς λύτες!

Photo via: dokari.gr

Στην φωτογραφία που είδαμε παραπάνω, βλέπουμε έναν αναπτήρα και μερικά σπίρτα γύρω του. Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς, είναι να μετρήσετε με ακρίβεια τα σπίρτα που βλέπετε στην φωτογραφία. Ο αριθμός μπορεί να σας μπερδέψει, γι’ αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί.

Τέτοιοι γρίφοι, συνήθως φαίνονται απλοί, αλλά δεν είναι. Οπότε σας συμβουλεύουμε, προτού μοιραστείτε το αποτέλεσμα μαζί μας, να μετρήσετε ξανά και ξανά στα σπίρτα. Φυσικά, παρακάτω θα μοιραστούμε την λύση μαζί σας!

 

 

 

 

 

 

Προσπαθήσατε αρκετά; Μήπως θέλετε λίγο παραπάνω χρόνο; Εμείς προτείνουμε, να μην τα παρατήσετε τόσο εύκολα και να μετρήσετε για άλλη μια φορά. Δεν είναι λίγοι εκείνοι, που βιάστηκαν να δώσουν απάντηση και εν τελεί, έκαναν λάθος!

 

 

Απάντηση:

Μετρήσατε ξανά και ξανά. Είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα και είστε έτοιμοι να μοιραστείτε μαζί μας το πόσο εύκολο ήταν για εσάς, να το βρείτε. Παρακάτω, θα δείτε την πραγματική απάντηση, έτσι ώστε να εξακριβώσετε, αν βρήκατε το σωστό αποτέλεσμα. Δείτε την απάντηση παρακάτω:

Πόσα σπίρτα μπορείς να δεις στην φωτογραφία; Ένα test για δυνατούς λύτες!

Photo via: dokari.gr

Cover photo via: dokari.gr

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close