Σοκ : Είχαν τον 11χρονο γιο τους σε βαρέλι αλυσοδεμένο

Άκρως φρικιαστική είναι η είδηση που έρχεται από την Βραζιλία με παιδί  το οποίο βρήκε η Αστυνομία να ζει μέσα σε ένα βαρέλι για μήνες και να προσπαθεί να επιβιώσε  τρώγοντας τα περιττώματά του.

Δείτε επίσης : Φως στο τούνελ :Τα νέα στοιχεία από τις έρευνες για την Άρτεμη

Στην νότια Βραζιλία και συγκεκριμένα, στην πόλη Καμπίνια,, ένα 11χρονο αγόρι αναγκάστηκε από τον πατέρα του και την μητριά του να ζει μέσα στο βαρέλι  και ευτυχώς  διασώθηκε ύστερα από ανώνυμη καταγγελία στην Αστυνομία.

Ένα βίντεο το οποίο  ήρθε στη δημοσιότητα δείχνει την ώρα της διάσωσης του παιδιού . Το αγòρι ήταν σε άθλια κατάσταση  ,γυμνό και αλυσοδεμένο μέσα στο μεταλλικό βαρέλι που βρισκόταν  σε μια γωνία του μπαλκονιού.

Σοκ_Είχαν τον 11χρονο γιο τους σε βαρέλι αλυσοδεμένο_

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Βραζιλίας, Acidade On, το άτυχο παιδί  ζούσε μέσα στο βαρέλι για σχεδόν ένα μήνα. Το βαρέλι ήταν καλυμμένο με κόπρανα και ούρα. Το αγòρι επέζησε τρώγοντας φλούδες μπανάνας, αλεύρι καλαμποκιού και τα περιττώματά του.

Σύμφωνα με την αστυνομία το παιδί ήταν σε άσχημη κατάσταση, διψασμένο, τρομοκρατημένο, και υπέφερε από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η μητριά  , ο πατέρας  και η 22χρονη θετή αδερφή του,  τέθηκαν υπό κράτηση.

Ο πατέρας και η μητριά σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση, είπαν πως το παιδί είχε ψυχιατρικό πρόβλημα και γιαυτό το είχαν αλυσοδέσει. Επίσης δήλωσαν πως ακόμη ένας λόγος που έδεσαν το αγòρι ήταν επειδή τους κούραζε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close