Σοκ : Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ένα μπουκάλι αλάτι στον πρωκτό

Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό σοκαρισμένοι με το θέαμά  έσπευσαν να μεταφέρουν τον ασθενή στο χειρουργείο .Σε ερώτηση του γιατρού για το πώς βρέθηκε τι μπουκάλι με το αλάτι στον πρωκτό του ο άνδρας είπε πως ήταν ατύχημα.

Ο ασθενής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Σύρου, καθώς κινδύνευε η ζωή του. Οι πληροφορίες του logotypos αναφέρουν ότι ο εν λόγω άνδρας είχε για δύο ολόκληρες ημέρες στον πρωκτό του το μπουκάλι με το αλάτι, καθώς ντρεπόταν να πάει σε γιατρό. Όπως αντιλαμβάνεστε, υπήρχαν φόβοι να πάθει σηψαιμία.

Δείτε επίσης : Τα πιο περίεργα ρεκόρ στο Facebook

Αμέσως, σύμφωνα με το to10.gr  ο ασθενής μπήκε στο χειρουργείο και του αφαιρέθηκε το αντικείμενο που υπήρχε στον πρωκτό του, προτού υπάρξουν πιο δυσάρεστες συνέπειες για την υγεία του.

Μάλιστα, σε ερώτηση του γιατρού του νοσοκομείου Σύρου, για το πώς βρέθηκε το μπουκάλι με το αλάτι στον πρωκτό του. Ο άνδρας υποστήριξε ότι ήταν ένα ατύχημα, καθώς έπεσε από σκάλα και προσγειώθηκε πάνω στο αλάτι.

Δείτε επίσης : Περίεργα : Έκανε μήνυση στην σύζυγό του όταν την είδε χωρίς μακιγιάζ!

Όπως αντιλαμβάνεστε, η απάντηση του ασθενούς δεν έπεισε τους γιατρούς, οι οποίοι σαφώς και αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο ανέβηκε γυμνός στη σκάλα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από την ίδια πηγή, αναφέρουν ότι ο ασθενής από τη Μήλο εκδιδόταν επί πληρωμή με νεαρούς άνδρες. Η μη καταβολή συμφωνηθέντων χρημάτων οδήγησε τους δράστες στην εκδίκηση με αυτόν τον εξευτελιστικό τρόπο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

Close