Σον Πεν  : Το άγνωστο ντεμπούτο του στο «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» Φωτογραφίες

Απίστευτο! Ο Σον Πεν, 13 ετών πρωταγωνιστής στο «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι»

Μπορεί οι λάτρεις του κινηματογράφου να θυμούνται την πρώτη τους συνάντηση με τον Σον Πεν ως τον σέρφερ Τζεφ Σπίκολι στην κωμωδία Fast Times στο 1982, στο Ridgemont High. Αλλά το ντεμπούτο του Penn στην πραγματικότητα έγινε το 1974, όταν είχε έναν μικρό ρόλο σε ένα επεισόδιο του Little House on the Prairie – σε σκηνοθεσία του πατέρα του, Lea Penn.

Σον Πεν : Το άγνωστο ντεμπούτο του στο «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» Φωτογραφίες

Σον Πεν : Το άγνωστο ντεμπούτο του στο «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» Φωτογραφίες

Το “The Voice of Tinker Jones” είναι το 11ο επεισόδιο της πρώτης σεζόν του Little House on the Prairie (Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι) και προβλήθηκε το 1974. Ο Leo Penn σκηνοθέτησε το επεισόδιο και έβαλε στο επεισόδιο τη σύζυγό του Eileen Ryan και τον γιο του Sean Penn.

Δείτε επίσης : Τι άλλο πια : Της είπε ότι είναι αστροναύτης και ζήτησε να του στείλει 30.000 ευρώ για να επιστρέψει στη Γη και να παντρευτούνε

Σον Πεν : Το άγνωστο ντεμπούτο του στο «Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι» Φωτογραφίες

Εκείνη την εποχή, ο Σον Πεν ήταν 13 ετών σύμφωνα με το m.eirinika.gr  . Παρόλο που ο ρόλος ήταν χωρίς πιστοποίηση, το Little House on the Prairie εξακολουθούσε να είναι το ντεμπούτο του Penn ως ηθοποιός.

Δείτε επίσης : 7 νεκροί για 1 κουδούνι: Η άγρια βεντέτα που ερήμωσε ένα ολόκληρο χωριό στην Κρήτη

Με τα χρόνια, ο Sean Penn έχει διαπρέψει έχοντας γίνει ο πασίγνωστος ηθοποιός που όλοι αγαπάμε. Κέρδισε βραβεία Όσκαρ για τους ρόλους του στην ταινία Mystic River του 2003 και στην ταινία Milk του 2008.

 

Close