Test προσωπικότητας: Η ονειροπαγίδα που θα διαλέξεις πρώτη θα δείξει πολλά για τον χαρακτήρα σου!

Δεν είναι λίγα τα test προσωπικότητας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και φανερώνουν πράγματα, για τον χαρακτήρα μας.

Τα test προσωπικότητας, πολλές φορές χρησιμοποιούνται ακόμη και από ψυχολόγους – φυσικά σε μια πιο επαγγελματική μορφή – για να αντιληφθούν οι επιστήμονες την ψυχική κατάσταση του ασθενή.

Εδώ βέβαια, δεν προσπαθούμε να το…παίξουμε ψυχολόγοι, ούτε να αναλύσουμε τα ψυχολογικά προβλήματα που όλοι λίγο ή πολύ έχουμε. Τα test προσωπικότητας στο Daddy-Cool.gr ανεβαίνουν καθαρά για λόγους διασκέδασης.

Δειτε επισης: Ιδέες για πρωτότυπα χρώματα & σχέδια στους τοίχους του σπιτιού

Σίγουρα όμως, δεν είναι λίγες οι φορές που χιουμοριστικά test προσωπικότητας, έχουν καταφέρει να πέσουν μέσα!

Σήμερα λοιπόν, καλείστε να διαλέξετε ανάμεσα σε 4 ονειροπαγίδες. Η ονειροπαγίδα που θα δείτε πρώτη, θα φανερώσει στοιχεία του χαρακτήρα σας που μπορεί κι εσείς να αγνοείτε. Δείτε παρακάτω:

Test προσωπικότητας: Η ονειροπαγίδα που θα διαλέξεις πρώτη θα δείξει πολλά για τον χαρακτήρα σου!

Photo via: truelife.gr

Ονειροπαγίδα ένα

Είστε αρκετά συντηρητικοί ως άνθρωποι και φυσικά πολύ εχέμυθοι. Έχετε μεγάλη ανάγκη να κοινωνικοποιηθείτε αλλά δεν είστε ιδιαίτερα αυθόρμητοι και παρορμητικοί σαν άνθρωποι.

Λειτουργείτε με διαφορετικό ρυθμό και χρόνο από τους υπόλοιπους ανθρώπους ενώ έχετε ανάγκη να νιώσετε οικεία με τους γύρω σας για να ανοιχτείτε!

Δείτε επίσης:Back to school 2020: Πρώτη φορά στο δημοτικό- Ψυχολόγος εξηγεί πως θα γίνει ομαλή μετάβαση

Ονειροπαγίδα δύο

Τα μεγαλύτερα σας προτερήματα είναι η ανάγκη σας να είναι όλοι οι άνθρωποι ίσοι και η πεποίθηση σας ότι η δικαιοσύνη είναι πάνω από όλα! Είστε αρκετά ώριμες προσωπικότητες γι’ αυτό και οι γύρω σας εμπιστεύονται πολύ την κρίση σας.

Όταν οι άλλοι καυγαδίζουν, συνήθως κρατάτε ουδέτερη στάση, όχι από φόβο να πάρετε θέση αλλά για να καταφέρετε να λύσετε τις διαφορές τους. Νιώθετε πως οι ανθρώπινες σχέσεις είναι σημαντικές και κάνετε ο,τι μπορείτε για να τις προφυλάξετε!

Ονειροπαγίδα τρία 

Είστε από τους ανθρώπους που ανοίγονται εύκολα στους άλλους. Πολλοί σας θεωρούν ως την ψυχή της παρέας, αφού το χιούμορ σας δεν το χάνετε πότε και σας αρέσει να συναναστρέφεστε με νέους ανθρώπους.

Δεν έχετε πρόβλημα με τις νέες γνωριμίες ενώ δεν φοβάστε να πείτε προσωπικά σας ζητήματα σε έναν άνθρωπο που μόλις γνωρίσατε.

Πολλές φορές γίνεστε επιδειξιομανής αλλά όχι από πονηριά. Σας αρέσει απλά να μοιράζεστε όλες τις στιγμές σας με τους ανθρώπους και σίγουρα όποιος βγει μαζί σας δε θα νιώσει ούτε μια στιγμή, ότι βαριέται!

Ονειροπαγίδα τέσσερα

Είστε από τους ανθρώπους που σας αρέσει πολύ να βοηθάτε τους άλλους. Γι’ αυτό όταν ένας φίλος, συγγενής ή γνωστός έχει ανάγκη από κάποιο χέρι βοηθείας, είστε το πρώτο άτομο που θα σκεφτεί. Το κακό είναι ότι πολλές φορές θέτετε σε δεύτερη μοίρα τις δικές σας ανάγκες, για να ικανοποιήσετε τις ανάγκες των άλλων!

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που σας πλησιάζουν με πονηρούς σκοπούς. Η ευαισθησία που σας χαρακτηρίζει σας κάνει πολλές φορές, επιρρεπείς στους χειριστικούς ανθρώπους, που μόνο τους μέλημα είναι να τραβούν από εσάς πολύτιμη ενέργεια!

Δείτε επίσης:Τα παιδιά μας δίνουν τη δυνατότητα ενός ειλικρινούς τετ α τετ με το μέσα μας

Ονειροπαγίδα πέντε 

Είστε από τους ανθρώπους που δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην εικόνα που βγάζουν προς τα έξω.

Είστε ιδιαίτερα δυναμικοί και πεισματάρηδες και δεν πρόκειται να το βάλετε εύκολα κάτω, μέχρι να πάρετε αυτό που θέλετε.  Δεν σας αρέσει να σας λυπούνται και να νιώθουν οι άλλοι ότι είστε αδύναμοι.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, πολλές φορές να φαίνεστε δυναμικοί, καθόλου ευαίσθητοι και σχεδόν ψυχροί ενώ στην πραγματικότητα, είστε άνθρωποι γεμάτοι ευαισθησίες, φόβους και τρωτά σημεία! Δεν είναι κακό, οι δικοί σας άνθρωποι να σας βλέπουν να πέφτετε.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη

Close