Την έφαγαν τα χρέη και έκανε την πεθαμένη για να γλυτώσει

Μια γυναίκα  παρίστανε την νεκρή και στη συνέχεια έβαλε τον γιο της να ανεβάσει τις φωτογραφίες στο Facebook για  να γλιτώσει από την υποχρέωση να πληρώσει μεγάλο χρέος 

Απίστευτο σκηνικό θανάτου έστησε μητέρα και κόρη μέσω Facebook στην Ινδονησία προκειμένου να μην πληρώσει τα χρέη που είχε η πρώτη.

Τα χρήματα έπρεπε να καταβληθούν ως τις 20 Νοεμβρίου, όμως η γυναίκα δεν μπόρεσε να αποπληρώσει το ποσό μέχρι την ημερομηνία εκείνη και ζήτησε παράταση ως τις 6 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τη Daily Star.

Δείτε επίσης : Σεισμός Εύβοια: Μεγάλη προσοχή τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα

Ωστόσο, και εκείνη η προθεσμία για τα χρέη πέρασε και έξι μέρες αργότερα, στις 12 του μηνός, από τον λογαριασμό της κόρης της στο Facebook ανακοινώθηκε ο θάνατος της μητέρας της σε τροχαίο δυστύχημα.

Η ανάρτηση έγραφε ότι είχε πεθάνει πάνω σε γέφυρα κοντά στο σπίτι της, στη Βόρεια Σουμάτρα. Ανακοινώθηκε, δε, και κηδεία.

Η σκηνοθεσία δεν στάματησε εκεί, καθώς στο Facebook υπήρχε και φωτογραφία σορού, τυλιγμένης με σεντόνι όπως και μια άλλη εικόνα από νοσοκομείο.

Δύο επιπλέον φωτογραφίες έδειχναν τη γυναίκα με κλειστά τα μάτια, παριστάνοντας τη… νεκρή.

Δείτε επίσης : Σύνδρομο Μινχάουζεν : Η ιστορία της γυναίκας που σκότωσε το 9 μηνών παιδί της και έστειλε 18 φορές στο νοσοκομείο το άλλο

Την έφαγαν τα χρέη και έκανε την πεθαμένη για να γλυτώσει

Η κόρη φέρεται πάντως να παραδέχτηκε ότι όλα στην ανάρτηση ήταν ψέματα , υποστηρίζοντας ότι η μητέρα της είχε χακάρει τον λογαριασμό της πρώτης στο Facebook.

Την έφαγαν τα χρέη και έκανε την πεθαμένη για να γλυτώσει

Η άλλη γυναίκα περιμένει ακόμη να πληρωθεί όμως παραμένει άφαντη.

 

 

Close