Τούρκος νοσεί με κορονοϊό επί 14 μήνες: Ζητά βοήθεια έτσι ώστε να βγει από την καραντίνα ύστερα από 78 θετικά τεστ

Εδώ και 14 μήνες βρίσκεται σε καραντίνα ο 56χρονος από την Τουρκία αναζητά  έναν τρόπο για να επιστρέψει στην παλιά του ζωή αφού  βρίσκεται σε καραντίνα  από τον Νοέμβριο του 2020.

Ένας 56χρονος άνδρας στην Τουρκία διαγνώστηκε θετικός ούτε μία, ούτε δύο, αλλά… 78 φορές από το 2020.

Έκτοτε αναζητά απεγνωσμένα βοήθεια, ενώ έχει περάσει συνολικά 14 μήνες σε καραντίνα σε νοσοκομεία, αλλά και στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την τουρκική Daily Sabah, ο Kayasan – που πάσχει από λευχαιμία – διαγνώστηκε πρώτη φόρα με Covid τον Νοέμβριου του 2020, όποτε και νοσηλεύτηκε για πρώτη φορά.

Δείτε επίσης : Εύκολη Συνταγή για Ψωμί χωρίς ζύμωμα

Όταν η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε έλαβε εξιτήριο και γύρισε στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη, όπου περίμενε σε καραντίνα να ιαθεί πλήρως.

Μετά από δύο εβδομάδες έκανε νέο τεστ σύμφωνα με το dikaiologitika.gr , το οποίο βγήκε θετικό. Όπως και όλα τα υπόλοιπα έκτοτε.

Σύμφωνα με το RussiaToday, ο Kayasan μπορεί να δει τα εγγόνια του μόνο πίσω από το παράθυρο κι ανυπομονεί να τα αγκαλιάσει – αν κι ο ίδιος πιστεύει πως δεν αποτελεί απειλή για τους άλλους, αφού δεν κόλλησε ποτέ τη γυναίκα του και τον ένα γιο του, με τους οποίους συγκατοικεί.

Ο γιατρός του εκτιμά πως η μεγάλη διάρκεια της νόσησής του οφείλεται στο αδύναμο ανοσοποιητικό του.

Δείτε επίσης  : Φως στο Τούνελ: Στο φως ξανά η εξαφάνιση θρίλερ της Άρτεμης

Close