Υλικά
4/αυγά σε θερμοκρασία δωματίου,
1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι,
1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
2 βανίλιΕς
Χτυπάμε αυγά με την ζάχαρη 10 λεπτά και ρίχνουμε κοσκινισμένο το αλεύρι και την βανίλια.
Τοποθετούμε σε λαδόκολλα που έχουμε βάλει στο ταψί και το ψήνουμε στους 175 βαθμούς στον αέρα για 20 λεπτά.
Όταν το βγάλουμε όπως είναι ζεστό μαζί με την λαδόκολλα το τυλίγουμε να του δώσουμε την φόρμα του.
Μετά το ανοίγουμε και βάζουμε μαρμελάδα.και ρολάρουμε.
Εάν θέλουμε ρίχνουμε άχνη ζάχαρη!
Tzeni Tsanaktsidou-οι χρυσοδέρες-ηδες
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες