Αλάτι και πιπέρι
1/2 φλιτζάνι βούτυρο
1/2 κουτακι κρεμα γαλακτος
1/4 Τυρί έμενταλ
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις τοποθετούμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει. Μαγειρεύουμε μέχρι να γίνουν πολύ τρυφερές (τουλάχιστον 20 λεπτά). Τις στραγγίζουμε και τις μεταφέρουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέτουμε το βούτυρο το αλάτι και το πιπέρι και τις πολτοποιούμε καλά. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος .μολις ζεσταθει αφαιρουμε απο τη φωτια προσθετουμε το μειγμα απο τις πατατες και ανακατεύουμε καλά με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνει λείο.
Βάζουμε το μίγμα στο κορνέ και πάνω σε λαδοκολλα που έχουμε τοποθετήσει στο ταψί,φτιάχνουμε κορυφές για να σχηματιστούν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα.
Ψήστε για 15 έως 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Τοποθετήστε ένα αστέρι απο κίτρινη πιπεριά στην κορυφή του δέντρου και σερβίρετε όσο είναι ακόμα ζεστό.