Μία μους σοκολάτας που γίνεται σε 10 λεπτά και εντυπωσιάζει τους πάντες
Υλικά (υλικά για 2 μερίδες)
- 6 Ασπράδια Μαρέγκα
- 4 Κρόκοι
- 150γρ. Βούτυρο
- 250γρ. Κουβερτούρα (70% Κακάο)
- 100γρ. Μπισκότα της αρεσκείας μας
- 100γρ. Φουντούκια ή αμύγδαλα
Εκτέλεση
- Χτυπάμε πολύ καλά τα ασπράδια μέχρι να δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη μαρέγκα.
- Λιώνουμε το βούτυρο μαζί με την κουβερτούρα σε χαμηλή θερμοκρασία. Αφού λιώσουν ρίχνουμε και τους κρόκους ανακατεύοντας συνέχεια.
- Μόλις το μείγμα γίνει χλιαρό, το ρίχνουμε σιγά σιγά στη μαρέγκα ανακατεύοντας με απαλές κινήσεις μέχρι να ενοποιηθεί.
- Θρυμματίζουμε τα μπισκότα μαζί με τους ξηρούς καρπούς.
- Βάζουμε στο μπολ μας μια κουταλιά μείγμα μπισκότου, δύο κουταλιές μους, ξανά μπισκότου, ξανά μους και στο τέλος πάλι μπισκότου.
πατηστε ΕΔΩ και ελατε στην πιο ομορφη παρεα με συνταγες και κατασκευες για παιδια
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες