Μια πανεύκολη συνταγή για αρχάριους, έτοιμη σε 5 λ για ένα δροσερό επιδόρπιο με γιαούρτι και μερέντα. Ένα γλύκισμα για να απολαύσετε το γιαουρτάκι σας, μικροί και μεγάλοι σε … άλλη διάσταση γεύσης…
Υλικά συνταγής
1 φλ. τσαγιού γιαούρτι πλήρες
5 κ.σ. μερέντα ή νουτέλα
1 κοφτό κ.γ. κανέλα [προαιρετικά]
Για σερβίρισμα, επιλέξτε:
φράουλες, μπανάνες, μήλα, μπισκότα, ξηρούς καρπούς
Εκτέλεση συνταγής
Βάζετε σε ένα μπολ το γιαούρτι, τη μερέντα ή νουτέλα και τη κανέλα [προαιρετικά] και ανακατεύετε καλά να ενσωματωθούν τα υλικά. Σκεπάζετε με μεβράνη το μπολ και το αφήνετε στο ψυγείο για 15-20 περίπου λεπτά. [Αυξήστε τις ποσότητες ανάλογα με τις μερίδες που επιθυμείτε.]
Σερβίρετε σε ποτήρια ή μπολ και το απολαμβάνετε σκέτο γαρνιρισμένο με φρέσκα φρούτα ή χοντροκομμένους ξηρούς καρπούς ή μπισκότα ή σαν “ντιπ” βουτώντας φρούτα ή μπισκότα.
πηγη:sintayes.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο άντρας και η κοπέλα που βλέπει στον ύπνο της η Σοφία είναι ο πατέρας της και η αδερφή του Πατήρ Νικόλαου
- Νίκος Γαλανός : Το Πρόβλημα υγείας και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την Γη της Ελιάς
- 20 ιδιαίτερες συνταγές για αφράτο σπιτικό ψωμί στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Χριστούγεννα 2024 : 3+1 μαγικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Ελλάδα παράδεισος για τα παιδιά
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις