Αν αγαπάτε τις ιδιαίτερες γεύσεις, θα λατρέψετε αυτά τα Red Velvet Cupcakes . Είναι πολύ λαχταριστά και είναι επικαλυμμένα με frosting κρέμας τυριού.
Αυτά τα cupcakes είναι πανεύκολο να τα φτιάξετε και επίσης, δεν θα χρειαστεί μετά να πλύνετε πολλά σκεύη. Θα γίνουν τα αγαπημένα σας και σαν γεύση αλλά και σαν διαδικασία.
Είναι τόσο εύκολη διαδικασία που θα χρειαστείτε για να τα φτιάξετε μόνο ένα μπολ! Και από γεύση;; Σας στέλνει στα ουράνια!
Δείτε ακόμη: Φτιάξτε αυτά τα υπέροχα cupcakes πολικές αρκούδες και ξετρελάνετε τα μικρά σας!
Δείτε τι θα χρειαστείτε:
Υλικά για 18 cupcakes
- 1 βούτυρο χωρίς αλάτι, λιωμένο και ελαφρώς δροσερό
- 3 κουταλιές λάδι κανόλα
- 2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1 φλ κρυσταλλική ζάχαρη - 2 μεγάλα αυγά + 1 μεγάλο κρόκο αυγού, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1/4 φλιτζάνι καλαμποκάλευρο
- 2 και 1/2 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάου
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουτερ
- 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
- 1/2 κουταλάκι αλάτι
- 1 κουταλάκι μηλόξυδο
- 1/2 φλιτζάνι βουτυρόγαλα
- 1/2 φλιτζάνι ξινή κρέμα πλήρη σε λιπαρά
- 1 κουταλιά της σούπας κόκκινη χρωστική τροφίμων
Για το frosting κρέμας τυριού:
- 226.8 γρ. τυρί κρέμα, πολύ απαλή
- 56.7 γρ. βούτυρο αλατισμένο, πολύ μαλακό
- 2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
- 3 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη, κοσκινισμένη (περισσότερο αν χρειαστεί για να επιτευχθεί η προτιμώμενη συνοχή)
Δείτε ακόμη: Φτιάξτε αυτά τα υπέροχα cupcakes πολικές αρκούδες και ξετρελάνετε τα μικρά σας!
Οδηγίες
Για τα cupcakes:
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς Κελσίου. Πάρτε μια φόρμα για 12 cupcakes βάλτε τις χάρτινες θήκες και αφήστε τες στην άκρη.
- Τοποθετήστε το βούτυρο σε ένα μεγάλο, ασφαλές για το φούρνο μικροκυμάτων μπολ.
- Τοποθετήστε το μπολ στο φούρνο μικροκυμάτων και λιώστε το βούτυρο, το θερμαίνετε για 30 δευτερόλεπτα, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Προσθέστε το λάδι και τη βανίλια και χτυπήστε ελαφρά. Προσθέστε τη ζάχαρη και χτυπήστε μέχρι να συνδυαστεί καλά. Προσθέστε τα αυγά και τον κρόκο αυγού, ένα κάθε φορά, χτυπώντας καλά μετά από κάθε προσθήκη. Προσθέστε το αλεύρι, το καλαμποκάλευρο, την σκόνη κακάο, τη μαγειρική σόδα, το μπέικιν και το αλάτι στα υγρά συστατικά και συνδυάστε τα χτυπώντας ελαφρά μέχρι να αναμειχθούν καλά – μην το παρακάνετε με το ανακάτεμα! Ανακατέψτε το μηλόξυδο και το βουτυρόγαλα και χτυπήστε ελαφρά. Ρίξτε τη ξινή κρέμα. Τέλος, ανακατέψτε τη κόκκινη χρωστική τροφίμων, χτυπώντας το μίγμα μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά.
- Διαχωρίστε το μείγμα μεταξύ των θηκών της φόρμας για cupcake, γεμίζοντας τα 3/4 της κάθε θήκης . Ψήστε για 15-17 λεπτά ή μέχρι να βγαίνει καθαρή η οδοντογλυφίδα. Αφήστε τα να κρυώσουν καλά πριν αρχίσετε να τους βάζετε το frosting.
Δείτε ακόμη: Cupcakes με «χριστουγεννιάτικα φωτάκια»
Για το frosting της κρέμας τυριού :
Στο κάδο ενός ηλεκτρικού μίξερ, χτυπήστε το τυρί κρέμας, το βούτυρο και τη βανίλια με μεσαία προς υψηλή ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθούν τελείως. Περίπου 2 λεπτά. Μειώστε την ταχύτητα στο χαμηλό και προσθέστε σταδιακά τη ζάχαρη και το αλάτι που έχουν θα έχετε πρώτα κοσκινίσει. Μόλις προσθέσετε όλη τη ζάχαρη χτυπήστε σε υψηλή ταχύτητα για 1-2 λεπτά. Μόλις τα cupcakes έχουν κρυώσει εντελώς, απλώστε το frosting πάνω τους ή χρησιμοποιήστε ένα κορνέ. Αποθηκεύετε αυτά τα cupcakes στο ψυγείο, μπορείτε να τα αφήσετε εκεί για έως και 3 ημέρες.
Πηγή: bakerbynature.comΕιδήσεις σήμερα
- Καιρός – Κακοκαιρία Bora : Συνεχίζει να σαρώνει τη χώρα – Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ
- Cyber Monday : Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις διαδικτυακές αγορές σας σήμερα
- Η Γη της Ελιάς: Ο Μιλτιάδης δίνει τελεσίγραφο στην Βασιλική
- Χριστουγεννιάτικη Quiche Lorraine
- Το τεστ της οπτικής ψευδαίσθησης που θα σας αποκαλύψει πώς διαχειρίζεστε την ήττα