Γαρίδες σαγανάκι λευκό

Λαχταριστό σαγανάκι λευκό με γαρίδες , φέτα και κρέμα γάλακτος! Η απόλυτη συνταγή για Γαρίδες σαγανάκι λευκό

Οι γαρίδες σαγανάκι  είναι σίγουρα το αγαπημένο μας σαγανάκι. Τα ουζερί όμως είναι κάπως ακριβά και πολλές οικογένειες δεν έχουν την πολυτέλεια να τα επισκέπτονται συχνά. Στερούνται λοιπόν και το αγαπημένο τους σαγανάκι με γαρίδες.

Σήμερα λοιπόν θα δούμε πως μπορούμε να φτιάξουμε ένα σαγανάκι γαρίδες λευκό, διαφορετικό από όλα τα άλλα. Με πιπεράτη φέτα και κρέμα γάλακτος. Γαρίδες σαγανάκι λευκό για ατελείωτες βούτες με ψωμί, λοιπόν που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.

Δείτε ακόμα Σαγανάκι με γραβιέρα, ρίγανη & φρέσκια ντομάτα

Μπορούμε να απολαύσουμε αυτό το σαγανάκι γαρίδες με ούζο, τσίπουρο ή μπύρα και να το απολαύσουμε όλον τον χρόνο με συγγενείς και φίλους. Συνοδεύει πολύ νόστιμα και μία λευκή μακαρονάδα, σαν σάλτσα.

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής για Γαρίδες σαγανάκι λευκό: 

Γαρίδες σαγανάκι λευκό_

Δική μου συνταγή δοκιμασμένη άπειρες φορές! Δε την αλλάζω είναι από τη γιαγιά μου Δεν έχετε φάει καλύτερες σας το υπογράφω!! Πανεύκολες και πεντανόστιμες για ατελείωτες βουτιές με χωριάτικο ψωμάκι!

Γαρίδες σαγανάκι λευκό

Εκτέλεση

Στην αρχή βράζουμε για 6 λεπτά τις γαρίδες. Τις αφαιρούμε μετά τα 6 λεπτά και κρατάμε τον ζωμό τους. Παίρνουμε ένα τηγάνι και βάζουμε μέσα το ελαιόλαδο και το αλεύρι. Ανακατεύουμε για να γίνει το μείγμα μας γρουμπαλάκια και ρίχνουμε τις γαρίδες.

Στην συνέχεια κουταλιά κουταλιά προσθέτουμε στο μείγμα τον ζωμό, μέχρι να σκεπαστούν οι γαρίδες και όχι παραπάνω. Αφήνουμε για λίγο και θρυμματίζουμε σιγά σιγά την φέτα. Βράζουμε μέχρι να αρχίσει να δένει. Προσθέτουμε το αλάτι, την φέτα και το πιπέρι. Μόλις δέσει ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και την ρίγανη και απολαμβάνουμε.

Γαρίδες _σαγανάκι _λευκό_

Τιπ για γαρίδες σαγανάκι λευκό

Μπορούμε να προσθέσουμέ και μια κουταλιά μουστάρδα πικάντικη για να το κάνουμε πιο πικάντικο και λίγο μπούκοβο από πάνω

Η συνταγή είναι της φίλης μας Τζωρτζίνα Κκτ

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close