Γεμιστα μπισκοτα με μαρμελαδα

Γεμιστα μπισκοτα με μαρμελαδα

1 κουπα λαδι
1 κουπα ζαχαρη
1/2 κουπα χυμο πορτοκαλι
1 σφηνακι τσιπουρο η βοτκα
2 βανιλιες
800γρ αλευρι για ολες τις χρησεις
1 φακελακι μπεικιν παουντερ

Μαρμελαδα της αρεσκειας μας η πραλινα

Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μαζι, ανοιγουμε ενα σχετικα λεπτο φυλλο με πλαστη,κοβουμε με κουπατ και τα βαζουμε σε ταψι με λαδοκολλα.Ψηνουμε στους 180 βαθμους στις αντιστασεις για 15′ . Αφου κρυωσουν τα ενωνουμε δυο-δυο με μαρμελαδα της αρεσκειας μας η πραλινα φουντουκιου.

Ελένη Μακροδημήτρη
Ελένη Μακροδημήτρη

Με λένε Ελένη Μακροδημήτρη, είμαι παντρεμένη και έχω δυο μικρούς γιους, το Γρήγορη και το Γιάννη. Η σχέση μου με τη μαγειρική μετράει πολλά χρόνια. Από μικρό παιδάκι σχεδόν. Περνάω πολλές ώρες καθημερινά στην κουζίνα μου κάνοντας πράξη τις σκέψεις μου. Η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική είναι έμπνευση και δημιουργία... Ότι γίνεται με αγάπη και ηρεμία πετυχαίνει πάντα!!


Close