Γεμιστα μπισκοτα με μαρμελαδα
1 κουπα λαδι 1 κουπα ζαχαρη 1/2 κουπα χυμο πορτοκαλι 1 σφηνακι τσιπουρο η βοτκα 2 βανιλιες 800γρ αλευρι για ολες τις χρησεις 1 φακελακι μπεικιν παουντερ
Μαρμελαδα της αρεσκειας μας η πραλινα
Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μαζι, ανοιγουμε ενα σχετικα λεπτο φυλλο με πλαστη,κοβουμε με κουπατ και τα βαζουμε σε ταψι με λαδοκολλα.Ψηνουμε στους 180 βαθμους στις αντιστασεις για 15′ . Αφου κρυωσουν τα ενωνουμε δυο-δυο με μαρμελαδα της αρεσκειας μας η πραλινα φουντουκιου.