Μίνι γεμιστά μπισκότα με μαρμελάδα και μαρέγκα_

Μίνι γεμιστά μπισκότα με μαρμελάδα και μαρέγκα! Μία μικρή γλυκιά απόλαυση που μοιάζει με έργο τέχνης τόσο στην εμφάνιση όσο και στην γεύση. Απαιτεί μόλις 6 υλικά και είναι μία υπέροχη συνταγή για μικρούς και μεγάλους.

    Για τη γέμιση

  • μαρμελάδα Κατά βούληση της αρεσκείας μας

Στην ζύμη δεν βάζουμε ζάχαρη γιατί η μαρμελάδα και η μαρέγκα είναι αρκετά γλυκές παρασκευές. Είναι μία ξεχωριστή συνταγή για μίνι γεμιστά μπισκότα με μαρμελάδα και μαρέγκα που μοιάζουν με σοκολάτακια στο μέγεθος.

Δείτε ακόμα Μπισκότα σε σχήμα λουλούδι με φουντούκια

Όταν ανοίξει η καραντίνα αυτή η συνταγή μπορεί να είναι μία καταπληκτική ιδέα για κέρασμα. Προς το παρόν την φτιάχνουμε για εμάς και την οικογένειά μας. Δείτε παρακάτω την εκτέλεση της συνταγής:

Εκτέλεση για την ζύμη για τα μίνι γεμιστά μπισκότα με μαρμελάδα και μαρέγκα

Βάζουμε στον κάδο του μίξερ, το αλεύρι, το βούτυρο και τους κρόκους των αυγών και ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε μία ομογενής ζύμη. Στην συνέχεια την αφήνουμε στο ψυγείο για να ξεκουραστεί για μία ώρα.

Εκτέλεση για τον γλάσο για τα μίνι γεμιστά μπισκότα με μαρμελάδα και μαρέγκα

Χτυπάμε τα ασπράδια των αυγών στο μίξερ για 10 λεπτά και στην συνέχεια προσθέτουμε την ζάχαρη άχνη. Συνεχίζουμε το χτύπημα για άλλα 10 λεπτά.

Εκτέλεση για τα μίνι γεμιστά μπισκότα με μαρμελάδα και μαρέγκα

Aνοίγουμε τη ζύμη κ με ένα μικρό κουπάτ κάνουμε το σχέδιο. Πανω σε κάθε ένα ζυμαράκι κάνουμε ροζέτες με τη μαρέγκα. Ψήνουμε τα μπισκότα στους 150 βαθμούς Κελσίου, στον αέρα για 17-18 λεπτά. Αφού ψηθούν τα αφήνουμε να κρυώσουν. Αλείφουμε μαρμελάδα στα μπισκότα και τα ενώνουμε το ένα με το άλλο.

μίνι γεμιστά μπισκότα με μαρμελάδα και μαρέγκα _ μίνι γεμιστά μπισκότα με μαρμελάδα και μαρέγκα _Συνταγη_ μίνι γεμιστά μπισκότα με μαρμελάδα και μαρέγκα _

Η συνταγή είναι της φίλης μας Δάφνη Λεμονάκη

και την είδαμε στην αγαπημένη μας ομάδα ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close