Γλυκό Σοκολάτας -ψυγείου με σαβαγιάρ !!!

ΥΛΙΚΑ:

1 πακέτο σαβαγιάρ,
120 γραμμάρια κουβερτούρα,
450 γραμμάρια τυρί κρέμα,
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα,
1 φλιτζάνι τσαγιού σαντιγί

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρι.
Σε μπολ χτυπάμε το τυρί σε σφιχτή σαντιγί,προσθέτουμε το ζαχαρούχο,την λιωμένη σοκολάτα,να ενσωματωθούν.
Συνεχίζουμε ανακατεύοντας με σπάτουλα απαλά την σαντιγί.
Τοποθετούμε την κρέμα πάνω στα σαβαγιάρ τα οποία τα τοποθετούμε στο τσέρκι μουσκεύοντας τα λίγο σε σιρόπι.
Σχέδιο με λιωμένη κουβερτούρα.
Ψυγείο 6 ώρες κατάψυξη!!

Tzeni Tsanaktsidou‎”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.

Γλυκό Σοκολάτας -ψυγείου με σαβαγιάρ !!!

Close