ΥΛΙΚΑ:
1 πακέτο σαβαγιάρ,
120 γραμμάρια κουβερτούρα,
450 γραμμάρια τυρί κρέμα,
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα,
1 φλιτζάνι τσαγιού σαντιγί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρι.
Σε μπολ χτυπάμε το τυρί σε σφιχτή σαντιγί,προσθέτουμε το ζαχαρούχο,την λιωμένη σοκολάτα,να ενσωματωθούν.
Συνεχίζουμε ανακατεύοντας με σπάτουλα απαλά την σαντιγί.
Τοποθετούμε την κρέμα πάνω στα σαβαγιάρ τα οποία τα τοποθετούμε στο τσέρκι μουσκεύοντας τα λίγο σε σιρόπι.
Σχέδιο με λιωμένη κουβερτούρα.
Ψυγείο 6 ώρες κατάψυξη!!
Tzeni Tsanaktsidou”ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες