Η καλύτερη μαρινάδα για χοιρινά σουβλάκια!

Χρόνος προετοιμασίας 10 λεπτά

Χρόνος αναμονής 4 ώρες

Για 1 κιλό κρέας

Δείτε ακόμα: Η καλύτερη μαρινάδα για όλα τα κρέατα! Η γεύση της θα σας συναρπάσει!

Υλικά

1 φλιτζ. τσαγιού ελαιόλαδο

Ξύσμα και χυμό από 3 λεμόνια

3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένο

1 κουτ. τσαγιού ξερό θυμάρι

2 κουτ. τσαγιού ξερή ρίγανη

5 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο

Δείτε ακόμα: Η καλύτερη μαρινάδα για όλα τα κρέατα! Η γεύση της θα σας συναρπάσει!

Εκτέλεση

Ρίχνετε σε ένα σκεύος το ελαιόλαδο, το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, το θυμάρι, τη ρίγανη, το μαϊντανό, ανακατεύετε και προσθέτετε το κρέας.

Δείτε ακόμα: κοτόπουλο με φανταστικη μαρινάδα δυο υλικών και ριζότο λαχανικών

Η μαρινάδα πρέπει να καλύπτει πλήρως το κρέας. Αφήστε το χοιρινό στη μαρινάδα για 4 ώρες

Πηγή: Περιοδικό «Λιχουδιές», Νίκος Σακελλαρίου.

Πηγή: cookinlove1
Close