Το λεμονάτο μου γλυκό
υλικα
1 και 1/2 κούπα τριμμένα μπισκότα (είχα μερικά σοκολατένια και τα αποτέλειωσα)
114 γρ. βούτυρο λιωμένο
1 κούπα κρέμα λεμονιού
Καβουρδισμένο ινδοκάρυδο
εκτελεση
Έτριψα τα μπισκοτάκια μου, τα ανακάτεψα με το λιωμένο βούτυρο και τ’ άπλωσα σε μικρό ταψάκι να το ψήσω 10 λεπτά στους 180C/ 350F.
Έβγαλα το ταψάκι, το άφησα να κρυώσει, άπλωσα πάνω του την κρέμα λεμονιού, το’βαλα στο ψυγείο και το πάγωσα μερικές ώρες. Ύστερα έτριψα καβουρδισμένο ινδοκάρυδο και το πασπάλισα
Ειδήσεις σήμερα
- Άγιος Έρωτας : Ο άντρας και η κοπέλα που βλέπει στον ύπνο της η Σοφία είναι ο πατέρας της και η αδερφή του Πατήρ Νικόλαου
- Νίκος Γαλανός : Το Πρόβλημα υγείας και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από την Γη της Ελιάς
- 20 ιδιαίτερες συνταγές για αφράτο σπιτικό ψωμί στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
- Χριστούγεννα 2024 : 3+1 μαγικά Χριστουγεννιάτικα Χωριά στην Ελλάδα παράδεισος για τα παιδιά
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις