Χοιρινά ρολάκια με δαμάσκηνα και φιστίκια αιγίνης

ΧΟΙΡΙΝΑ ΡΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ ΚΑΙ ΦΥΣΤΙΚΙΑ ΑΙΓΙΝΗΣ
Υλικα
10 χοιρινα σνιτσελ καλα κτυπημενα
30 δαμασκηνα ξηρα χωρις κουκουτσι
αλατοπιπερο
καρυ
ελαιολαδο
κρεμα γαλακτος
οδοντογλυφιδες
1 φλυτζανακι κρασι ροζε η ασπρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Απλωνω ενα ενα τα σνιτσελ βαζω τα μπαχαρικα μου και σε καθε σνιτσελ βαζω απο 3 δαμασκηνα ,τα ρολαρω και τα πιανω με οδοντογλυφιδες!
Αφου τα τελειωσω ολα, τα σοταρω λιγο, για να παρουν ενα ωραιο χρωματακι!
Τα σβηνω με το κρασι και στη συνεχεια τα τοποθετω σ ενα πυρεξ!
Βαζω την κρεμα γαλακτος να τα σκεπασει και ριχνω λιγο λαδακι αλατακι και φυστικια αιγινης!
Τα ψηνω σκεπασμενα με αλουμινοχαρτο στους 250 βαθμους μεχρι να ροδισουν !
Καμμια ωρα περιπου αναλογα το φουρνο !
Τα σερβιρω με πατατες φυσαρμονικα στη γαστρα ,η τηγανητες η και με ρυζακι !
Εγω ζητησα απο τον κρεοπωλη μικρα σνιτσελακια για να βαλω 3 δαμασκηνα στο καθενα!
Εσεις θα δειτε αναλογως τι θελετε και ποσα ατομα ειστε!
Σερβιρονται ζεστα και ειναι πολυ νοστιμα!

Απο την αγαπημένη μου Sofia Kara

Close