Αλμυρο κεικ που παίρνει πολλές παραλλαγές
Υλικά
3 αυγα,
1 κεσεδακι γιαουρτι 200 γρ,
1 κεσεδακι σπορελαιο,
3 κεσεδακια αλευρι γοχ
,μια κουταλια της σουπας μπεικιν,
5 φετες παριζα,
3 κεσεδακια διαφορα τυρια,(εγω εβαλα φετα ,κεφαλοτυρι και κασερι).
λιγο αλατι,πιπερι,παπρικα γλυκια και ριγανη
Εκτέλεση
Με το κεσεδακι απο το γιαουρτι μετραμε ολα τα υλικα μας!.!Χτυπαμε στο μιξερ ολα τα υλικα μαζι μεχρι να ενωθουν.
Βουτυρωνουμε και αλευρωνουμε μια μακροστενη φορμα και βαζουμε το μιγμα!Πασπαλιζουμε με τριμμενο κεφαλοτυρι και ψηνουμε στους 180 βαθμους στις αντιστασεις για μια ωρα περιπου
Ειδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες