Γαυράκι τηγανιτό με μουστάρδα
υλικα
1 κιλό γαύρος
3 κσ μουστάρδα
θυμάρι
αλατι
αλεύρι
σπορέλαιο
εκτέλεση
καθαρίζετε τα ψαράκια σας βγάζοντας το κεφάλι και τα εντόσθια και τα πλένετε πάρα πολύ καλά αλλάζοντας νεράκι μέχρι να βγαίνει το νεράκι καθαρό!!! στην συνέχεια το βάζετε σε ένα σουρωτήρι και στραγγίζουν εκεί ρίχνετε αλατι και θυμάρι και όταν έχουν στράγγιση τα βάζετε σε ένα λεκανάκι και προσθέτετε την μουστάρδα και τ’ αφήνετε μισή ωρίτσα να μαριναριστεί με την μουστάρδα στην συνέχεια τα αλευρώνετε και τα τηγανίζετε σε μπόλικο σε σπορέλαιο και τα βγάζετε σε χαρτί απορροφητικοί!!! το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει θα έχετε τραγάνα υπέροχα ψαράκια!!!!
Από την Γιαγια Μαιρη που θα τη βρείτε στη σελίδα της στο facebook πατώντας εδω
Ειδήσεις σήμερα
- Ηλιακή καταιγίδα : Έκτακτη ειδοποίηση σε λίγες ώρες θα χτυπήσει την Γη – Πού θα γίνουν μπλακάουτ
- Κλειστά σχολεία αύριο (12/12): Πού δεν θα χτυπήσει κουδούνι
- Χιονονιφάδες στα Νύχια: Το απόλυτο μανικιούρ για τα Χριστούγεννα
- Αστυνομικός της Βουλής : Θέλει διαζύγιο η σύζυγος για να ζήσει ελεύθερη τη ζωή της την ώρα που τα παιδιά δεν τα αναλαμβάνει κανείς συγγενής
- Η Γη της Ελιάς: Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρός ο Ισίδωρος