Γαυρός ριγανάτος εύκολη και γρήγορη συνταγή για τεμπέλες
Υλικά
-1 κιλό γαύρο
-1 κουτ. γλυκού αλεύρι
-χυμό απο ένα λεμόνι
-½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
-1 κουτ. γλυκού (κοφτή) μουστάρδα
-ρίγανη φρέσκια
-αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο.ενα δαφνόφυλο
Eκτέλεση
Διαλύουμε το αλεύρι με λίγο νερό και το ρίχνουμε σε βαθύ τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο, το λεμόνι, λίγο αλάτι, τη μουστάρδα, το δαφνόφυλλο και τον γαύρο. Mαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά και λίγο πριν από το τέλος προσθέτουμε φρέσκια ρίγανη και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.Πολύ ωραίο γίνεται και στο φούρνο. Εαν θέλετε μπορείτε να κόψετε ενα λεμόνι σε φέτες και να το προσθέσετε σε περιπτώση που το κάνετε στο φούρνο
photo credit:e-mammm.blogspot.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Αμαλιάδα: Θέμα ημερών η εξιχνίαση της υπόθεσης
- Baba Vanga : Η τρομακτική πρόβλεψη της για το 2025
- Θεσσαλονίκη: Κλείνουν σχολεία λόγω σεισμού
- Η Γη της Ελιάς : Κουράκος και Αριάδνη ξανά μαζί και τίποτα δεν θα είναι ικανό να τους χωρίσει
- Τηλέμαχος Τσιμιρίκας: 12 χρόνια από τον τραγικό θάνατο του 15χρονου ήρωα