Υλικά
Στήθος κοτόπουλο 1 ματσάκι μαϊντανό 1 ψιλοτριμμένο ξερό κρεμμύδι Αλάτι πιπέρι Τυρί τριγωνάκι τύπου la vache
Για το τηγάνισμα
Καλαμποκέλαιο Φρυγανιά τριμμένη Αλεύρι Αυγά
Τι κάνουμε Παίρνουμε ένα φιλέτο από κοτόπουλο και το κόβουμε πρώτα σε λωρίδες και μετά σε κομματάκια καρέ










Κλείνουμε τον κεφτέ μας και το βουτάμε πρώτα στο αλεύρι μετά αυγό και τέλος φρυγανιά και τηγανίζουμε με μπόλικο λάδι -χρησιμοποίησα καλαμποκέλαιο .
Σημείωση
Το τυράκι αν είναι μεγάλο το κόβουμε στην μέση . Επίσης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε μαλακό τυρί που λιώνει .