Πεντανόστιμες χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα μελιού, μουστάρδας& κρασάτα κρεμμυδάκια!

ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ ΜΕ ΚΡΑΣΑΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ!!!! Θεικη συνταγη!!

Υλικα

  • 4 Μπριζολες
  • 1 Κιλο κρεμμυδακια μικρα
  • 2 κουταλιες σταφιδες
  • 2 Κουταλιες ζαχαρη
  • Αλατι πιπερι
  • θυμαρι
  • χυμο απο δυο λεμονια

Δείτε ακόμα: Χοιρινές μπριζόλες λεμονάτες με μανιτάρια στο τηγάνι !!!

Για την Μαριναδα

  • 3 κουταλιες σουπας μουσταρδα
  • 3 κουταλιες σουπας μελι
  • 1 κουπα κρασι
  • 1 κουπα σαλτσα σογιας
  • 1κουπα ελαιολαδο

Δείτε ακόμα: Πεντανόστιμο φαγητό, γρήγορο και οι μπριζόλες ζουμερές και μαλακές

Ανακατεψτε ολα μαζι σε ενα μπολ τα υλικα της μαριναδας και αφηστε τις μπριζολες τουλαχιστο 4 ωρες στο ψυγειο γυρνωντας που και που να παει παντου η μαριναδα επανω στο κρεας!!Εγω αφηνω ολο το βραδυ!!! Σε τηγανι τσιγαριστε τα κρεμμυδακια και μολις παρουν ξανθο ωραιο χρωμα ριξτε την ζαχαρη και σε 5 λεπτα αφηστε στην ακρη!!!Στο ιδιο τηγανι τσιγαριστε τις μπριζολες απ ολες τις πλευρες..ριξτε ολη την μαριναδα μεσα και βραστε για 15 λεπτα!!! Μεταφερετε το φαγητο σε ενα πυρεξ,ριξτε τα κρεμμυδακια και τις σταφιδες τον χυμο λεμονιου ..και βαλτε στον φουρνο στους 240 αφηστε το φαγητο να γινει με την μαριναδα του μεχρι να ψηθουν ωραια οι μπριζολες και να δεσει η σαλτσα τους!!!Προσοχη στο αλατι γιατι η σαλτσα σογιας ειναι αλμυρη απο μονη της!!!

Η συνταγη είναι από την εκπληκτικη σελίδα στο facebook: Μαγειρεύουμε με την Γωγω Σαμίου – Gogo Samiou

Πεντανόστιμες χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα μελιού, μουστάρδας& κρασάτα κρεμμυδάκια!

Πεντανόστιμες χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα μελιού, μουστάρδας& κρασάτα κρεμμυδάκια!

Πεντανόστιμες χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα μελιού, μουστάρδας& κρασάτα κρεμμυδάκια!

Πεντανόστιμες χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα μελιού, μουστάρδας& κρασάτα κρεμμυδάκια!

 


Close