Σουφλέ με μπρόκολο και γαλοπούλα

Σουφλέ με μπρόκολο και γαλοπούλα

Υλικά συνταγής:

500 γραμμάρια μπρόκολο
200 γραμμάρια κιτρίνο τυρι
200  γραμμάρια γαλοπούλα
1 κουτάκι κρέμα γάλακτος 300 ml
4 αυγά
Λίγο τριμμένο μοσχοκάρυδο
Αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής:

1. Ανάψτε τον φούρνο σας στους 200 βαθμούς

2. Κόψτε τη γαλοπουλα σε κομματάκια

3. Κόψτε και το τυρί σε κομματάκια

4. Σε καυτό και αλατισμένο νερό βράστε το μπρόκολο για 15 λεπτά

5. Σουρώστε τα καλά και τοποθετήστε τα σε ένα ταψάκι

6. Σε ένα μπολ σπάστε τα αυγά και χτυπήστε τα

7. Ρίξτε αλάτι, πιπέρι και τρίψτε λίγο μοσχοκάρυδο

8. Προσθέστε την κρέμα γάλακτος, ανακατέψτε καλά

9. Ρίξτε στο ταψάκι αυτό το μείγμα

10. Στη συνέχεια ρίξτε στο ταψάκι τη γαλοπουλα και το τυρί

11. Ψήστε στον φούρνο μέχρι να ροδίσει

photo credit:pinterest

Close