Σπαλομπριζόλες και ρυζάκι-καλαμπόκι στο τηγάνι

Εύκολο, γρήγορο και πεντανόστιμο😊😍‪#‎CrazyMOMS‬

Σπαλομπριζόλες και ρυζάκι-καλαμπόκι στο τηγάνι με Jack Daniels BBQ glaze smokey sweet sause

Συστατικά για 2 άτομα
2 σπαλομπριζόλες
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
6 κουταλιές της σούπας Jack Daniels BBQ glaze smokey sweet sause
1 κουταλάκι βούτυρο
1κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1/2 φλυτζάνι ζωμό κρέατος
Λίγο αλατάκι
Λίγο πιπεράκι
Λίγο δεντρολίβανο (προαιρετικά για decor)

Εκτέλεση
Ανάψτε το μάτι της κουζίνας και αφήστε πάνω ένα τηγάνι να ζεσταθεί λίγο.Μετά βάλτε το βούτυρο και το λάδι.
Αφήστε τα να κάψουν και βάλτε το κρεμμύδι χοντροκομμένο.
Τσιγαρίστε το ελάχιστα 1-2 λεπτά και προσθέστε τις μπριζόλες σας αφού τις έχετε πλύνει καλά και στεγνώσει με χαρτί κουζίνας.
Αλατοπιπερώστε.
Ψήστε ελάχιστα από μπροστά. Ρίξτε το σκόρδο σας και γυρίστε τες και από πίσω.Μόλις πάρουν λίγο χρώμα, ρίξτε τον ζεςτό ζωμό και αλείψτε τις πλευρές τους με Jack Daniels BBQ glaze smokey sweet sause.
Αφηστε τες να σιγοβράσουν σε χαμηλή φωτιά, για 5 λεπτά,γυρίζοντας τες συχνά και απο τις δυο πλευρές, μέχρι να εξατμιστεί το υγρό τους και να μελώςει η σαλτσα σας.
Σερβίρετε τες με λίγο δεντρολίβανο από πάνω και ρυζάκι με καλαμπόκι τα οποία έχετε λίγο τσιγαρίσει στο τηγάνι που είχατε τις μπριζόλες σας για να πάρουν γεύση από την σάλτσα σας.

Σημείωση
Το πόσο θα τις ψήσετε εξαρτάται απο το πως τις προτιμάτε καλοψημένες ή όχι!

 

Την crazy mom θα τη βρείτε και στη σελίδα της στο facebook 

Close