Μοσχάρι με χάντρες στο φούρνο

ΥΛΙΚΑ
12ΟΟ γρ Μοσχαρακι κατα προτιμηση ελια
1κιλο φασολακια χανδρες
2 μεγαλα κρεμμυδια
1 ποτ του κρασιου λευκο κρασι
Σαλτσα..εχω χρησιμοποιω σπιτικη σαλτσα και μια κουταλια της σουπας μπελτε
2 δαφνοφυλλα
3 με 4 μπαχαρια
αλατι, πιπερι, σκονη σκορδου,και λαδι!!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαριζω το κρεας στην χυτρα με τα κρεμμυδια ψιλοκομμενα, σβηνω το κρεας με το κρασι και ριχνω τα μπαχαρικα,ριχνω την σαλτσα μου μαζι με τον μπελτε, και στο τελος ριχνω τις χαντρες..Σκεπαζω και βραζω για 25 λεπτα σβηνω το ματι και αφηνω αλλα 1Ο λεπτα μεχρι να πεσει η βαλβιδα απο την χυτρα μου…εχω προθερμανει τον φουρνο στους 2ΟΟ και ριχνω το φαγητο μου σε ενα πυρεξ και αν χρειαστει συμπληρωνω με λιγο νερο ακομα αφηνω μεχρι να ροδισει και να δεσει η σαλτσα του ..!!

 

 

 

Τη συνταγη την είδαμε στη καταπληκτικη σελίδα μαγειρικής στο facebook Μαγειρεύουμε με την Γωγω Σαμίου – Gogo Samiou

Close