Μωσαικο με σοκολατα γαλακτος και καρυδα 170 γρ κουβερτουρα γαλακτος 300 γρ κρεμα γαλακτος 100 γρ βουτυρο αγελαδος 25 γρ ινδοκαρυδο τριμμενο Ενα πακετο μπισκοτα πτι μπερ ψιλοκομμεν 1 σφηνακι κονιακ

Λιωνετε την σοκολατα σε χαμηλη φωτια η σε μπεν μαρι. Ζεστενετε την κρεμα γαλακτος με το βουτυρο και την ενωνετε με την λιωμενη σοκολατα. Προσθετετε στο μιγμα την καρυδα και το κονιακ. Ανακατευετε καλα και ενωνετε με απαλο ανακατεμα με τα ψιλοκομμενα μπισκοτα. Μετεφερετε το γλυκο σε φορμα καλυμενη με μεμβρανη, σκεπαζετε με την μεμβρανη και βαζετε στην καταψυξη για 2 ωρες η στο ψυγειο για μια νυχτα!

Απο τη φίλη μου Σταυρούλα Καιτατζη