Μπιφτέκια γεμιστά σχάρας στο γκριλ,η στα κάρβουνα!
Υλικά
500 γραμ.κιμά μοσχαρίσιο
1 αβγό
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλκομμ΄ενο
3 φέτες ψωμί μουλιασμένο
ελάχιστο ελαιόλαδο
1 κουταλάκι Κάρι [προαιρετικά]
κεφαλογραβιέρα σε μπαστουνάκια κομμένα ένα για κάθε μπιφτέκι
πιπεριά πράσινη κομμένη σε μπαστουνάκια
Βάζουμε το κιμά σε ένα μπολ και προσθέτουμε το αβγό ,το κρεμμύδι,το ψωμί,λίγο λάδι,και τον μαϊντανό .προσθέτουμε αλατοπίπερο και κάρι και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά.
Τα πλάθουμε κάπως πλατιά και τοποθετούμε στην μέση ένα μπαστουνάκι από κεφαλογραβιέρα ,κι ένα μπαστουνάκι από πιπεριά.
Ξαναζυμώνομαι τα μπιφτέκια έτσι ώστε να κλείσουν κα΄’α μέσα την γέμιση.
Αλείφουμε τα μπιφτέκια με λίγο λάδι και τα ψήνουμε σε καυτή σχάρα η στο γκριλ .η στην ψηστιέρα,για να μην κολλήσουν ,η στα κάρβουνα ,μέχρι να ροδίσουν .
Σερβίρουμε ζεστά με συνοδευτικό πατάτες η ρύζι πιλάφι.
Οταν πλάθουμε τα μπιφτέκια βρέχουμε πού και πού τα χέρια μας για να μην κολλάνε και να πλάθονται πιο εύκολα.
Πηγή: mageirikhkaisuntages.blogspot.grΕιδήσεις σήμερα
- Ζώδια : Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 16/12/2024 ως 22/12/2024 για όλα τα ζώδια
- 20 πρωτότυπες συνταγές για Χριστουγεννιάτικο κορμό- Το ιδανικό επιδόρπιο για το γιορτινό τραπέζι
- Φως στο Τούνελ- Υπόθεση Αμαλιάδας : Ολη η αλήθεια για το τι έγινε το βράδυ πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης
- Άγιος Έρωτας : Η Χλόη φυλακισμένη σε ένα αγρόκτημα μακριά από τη Στέρνα
- Καιρός: Καταφτάνει η βαρυχειμωνιά – θα «ασπρίσει» και η Πάρνηθα τις επόμενες ημέρες