Μπισκότα βουτύρου με ζάχαρη καρύδας

Μπισκότα βουτύρου με ζάχαρη καρύδας. Υπέροχα μπισκότα βουτύρου με λίγα υλικά και κομμάτια σοκολάτας.

Τα μπισκότα βουτύρου είναι από τα αγαπημένα μας μπισκότα. Είναι τα αγαπημένα μας γιατί  μοσχοβολάνε βούτυρο και έχουν μία πλούσια γεύση που σου γεμίζει το στόμα και κάνει το μπισκότο να λιώνει. Και επειδή έχουμε τέτοια μεγάλη αδυναμία στα μπισκότα είπαμε να δοκιμάσουμε να τα φτιάξουμε και μόνοι μας.

Δοκιμάσαμε μία συνταγή με μπισκότα βουτύρου με ζάχαρη καρύδας  για τα οποία χρειάστηκαν πολύ απλά υλικά. Τα γαρνίραμε με κομμάτια κουβερτούρας όπως μας είπε η συνταγή και ενώ τα φτιάξαμε χθες μέχρι σήμερα δεν έχει μείνει ούτε ψίχουλο. Οπότε δε θα μπορούσαμε να μην τα μοιραστούμε και μαζί σας.

Μπισκότα-βουτύρου-με-ζάχαρη-καρύδας-συνταγή-

Δείτε παρακάτω την εκτέλεση για τα μπισκότα βουτύρου με ζάχαρη καρύδας:

Εκτέλεση

Στην αρχή χτυπάμε για 5 λεπτά στο μπλέντερ την ζάχαρη καρύδας για 5 λεπτά. Έπειτα χτυπάμε την ζάχαρη μαζί με το βούτυρο για 10 λεπτά. Στην συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά και τις βανίλιες. Κοσκινίζουμε το κορν φλάουρ και το αλεύρι για όλες τις χρήσεις και τα προσθέτουμε και αυτά ανακατεύοντας παράλληλα με μία μαρίζ.

Δείτε ακόμα Μπισκότα βουτύρου με ζαχαρόπαστα σε σχήμα φωτογραφική μηχανή

Στην συνέχεια βάζουμε το μείγμα σε κορνέ και κάνουμε τα σχέδια. Προσθέτουμε τα κομμένα κομμάτια κουβερτούρας πάνω από τα μπισκότα και τα ψήνουμε στις αντιστάσεις, στους 180 βαθμούς Κελσίου για 15 λεπτά.

Tips Μπισκότα βουτύρου με ζάχαρη καρύδας

Μπορούμε να βάλουμε και ζάχαρη άχνη. Στην περίπτωση της ζάχαρης άχνης δεν χρειάζεται να την χτυπήσουμε για 5 λεπτά στο μπλέντερ.

Μπισκότα-βουτύρου-με-ζάχαρη-καρύδας-συνταγή-

Η συνταγή είναι της φίλης μας Αννα Κασσανδρεια

Επιμέλεια κειμένου συνταγής: daddy-cool.gr 

Close