Μπισκοτόγλυκο με ανανα
Υλικά:
3 πακέτα πτι μπερ,
1 κουτί μεγάλο κομπόστα ανανά,
1 τετράγωνο βούτυρο,
2 αυγά, [Προαιρετικά]
2 δόσεις ζελέ ανανά
1 ζαχαρούχο γάλα
. Εκτέλεση:
Σε ένα μέτριο ταψί σπάζουνε τα μπισκότα, ρίχνουμε την κομπόστα όλη (τα φρούτα εννοείται κομμένα), το βούτυρο λιωμένο το μισό πακέτο , το ζαχαρούχο, τα ζυμώνουμε καλά όλα μαζί [αν βάλετε αυγά τα προσθέτετε τώρα ] απλώνουμε καλά στο ταψί μας, το μείγμα να έχει παντού το ίδιο πάχος.
Το βάζουμε στο ψυγείο για 1-2 ώρες.
Ετοιμάζουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, και όταν βγάλουμε το γλυκό από το ψυγείο το αδειάζουμε κουταλιά- κουταλιά από πάνω από την βάση, ξανά στο ψυγείο για άλλες 3-4 ώρες. ( μπορούμε αντι για ζελέ να βάλουμε σαντιγί και να πασπαλίσουμε με τριμμένη κουβερτούρα.) Καλό θα είναι να το ετοιμάσετε από το βράδυ.,
φωτογραφια απο το tovima.gr
Ειδήσεις σήμερα
- Ηλιακή καταιγίδα : Έκτακτη ειδοποίηση σε λίγες ώρες θα χτυπήσει την Γη – Πού θα γίνουν μπλακάουτ
- Κλειστά σχολεία αύριο (12/12): Πού δεν θα χτυπήσει κουδούνι
- Χιονονιφάδες στα Νύχια: Το απόλυτο μανικιούρ για τα Χριστούγεννα
- Αστυνομικός της Βουλής : Θέλει διαζύγιο η σύζυγος για να ζήσει ελεύθερη τη ζωή της την ώρα που τα παιδιά δεν τα αναλαμβάνει κανείς συγγενής
- Η Γη της Ελιάς: Ανείπωτη τραγωδία – Νεκρός ο Ισίδωρος