Το Μυλοκόπι είναι ένα εξαιρετικά εύγευστο ψάρι, χωρίς πολλά κόκκαλα, με μαλακό κρέας και σας συνιστώ να το δοκιμάσετε.
Δείτε ακόμα: Ψάρι με διάφορα λαχανικά στον φούρνο !!!
Υλικά
1 Μυλοκόπι γύρω στα 2 κιλά
1 πιάτο πράσινες πιπεριές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
1 πιάτο κόκκινες πιπεριές κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
1 πιάτο πατάτες κομμένες σε μεγάλους κύβους
1 φλυτζάνι μαιντανό ψιλοκομμένο
2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
3-4 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο
Δείτε ακόμα: Νόστιμες συνταγές με ψάρι
Εκτέλεση
Αλατοπιπερώνουμε καλά το ψάρι μας και το χαράζουμε. Τοποθετούμε στην επιφάνεια λωρίδες ντομάτας και κατόπιν ενώνουμε μαζί όλα τα υλικά, τα αλατοπιπερώνουμε και τα τοποθετούμε σε ταψί γύρω από το ψάρι. Ρίχνουμε ένα φλυτζάνι του τσαγιού λάδι, 1 1/2 φλυτζάνι νερό και το βάζουμε σε φούρνο να ψηθεί μέχρι να σωθούν τα υγρά του και να μελώσει.
Ειδήσεις σήμερα
- Αστυνομικός της Βουλής : Μάνα και πατέρας δασκάλευαν τα παιδιά τους να μην αποκαλύψουν τίποτα
- Ζώδια : O Πλούτωνας περνάει στον Υδροχόο έως το 2044 – Πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια
- Άγιος Έρωτας : Ο Πατήρ Νικόλαος συνένοχος με τον Παύλο – Μαζί κοροϊδεύουν τη Χλόη
- Η Γη της Ελιάς : Η Αντιγόνη κάνει τη λάθος κίνηση και απάγει την μικρή Αγγελικούλα και τη φυγαδεύει στην Αθήνα
- Κόκκινα νύχια : Ιδέες με το πιο festive χρώμα όλων των εποχών σε όλες τις αποχρώσεις